Ρ. Δούρου: Για να αλλάξουμε τα πράγματα πρέπει να δώσουμε έναν σπουδαίο πόλεμο

Ρ. Δούρου: Για να αλλάξουμε τα πράγματα πρέπει να δώσουμε έναν σπουδαίο πόλεμο




Η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό, μίλησε για τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στην περιφέρεια Αττικής και τόνισε ότι θα βάλει τα δυνατά της, ώστε να μην χρειαστεί να πει την έκφραση «παραλάβαμε καμένη γη».
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η νέα περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, τονίζοντας ότι η σκληρή δουλειά για το καλό της
περιφέρειας έχει αρχίσει από την πρώτη ημέρα της εκλογής της.
«Για να αλλάξουμε τα πράγματα πρέπει να δώσουμε έναν σπουδαίο πόλεμο, κόντρα όχι μόνο στις προβλέψεις που εν πολλοίς αυτές τις πετύχαμε πια, αλλά και κόντρα στα συμφέροντα», υπογράμμισε στην συνέντευξη της η κα. Δούρου και συνέχισε, λέγοντας ότι η εκλογική νίκη ήταν αναγκαία και προϋπόθεση, έτσι ώστε «να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτό τον πόλεμο και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω».
Μίλησε μάλιστα και για την οργάνωση, που πρέπει να κάνουν ως ομάδα, για να μην βρεθούν σε δυσάρεστη θέση από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν έχουν εκλεγεί για να κάνουν διακοπές!
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το καυτό θέμα του Ελληνικού, η κα. Δούρου τόνισε ότι ως περιφέρεια, θα λάβουν υπόψη τους όλα τα προβλήματα της Αττικής: «Ετοιμάζουμε λοιπόν ομάδες ώστε να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση 1η Σεπτεμβρίου να διαχειριστούμε ειλημμένες αποφάσεις. Για τους επόμενους τρεις μήνες η ομάδα η οποία έχει δώσει πια τα εχέγγυα ότι μπορεί να είναι αποτελεσματική και αποτελεσματική με τους δικούς μας όρους προς όφελος των πολιτών όχι γενικά και αόριστα, θα εργαστεί με εκείνον τον τρόπο ώστε να μη συζητάμε μόνο για το Ελληνικό αλλά να έχουμε τη μεγάλη εικόνα που, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ μεγάλη η εικόνα».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/451853/r-doyroy-gia-na-allaxoyme-ta-pragmata-prepei-na-dosoyme-enan-spoydaio-polemo#ixzz32wlMKqkd

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια