Mια απάντηση στις δηλώσεις του απερχόμενου Περιφερειάρχη

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του απερχόμενου Περιφερειάρχη:
«Κανένας δεν μας πίεσε να είμαστε υποψήφιοι και κανένα κομματικό όργανο δεν μας όρισε ως υποψήφιους», είπε χθες ο απερχόμενος Περιφερειάρχης. Αν δεν λεγόταν στα σοβαρά, θα ήταν ανέκδοτο από τα χείλη κάποιου που μόνο εφόδιο για την πολιτική του δράση – Περιφερειάρχης, νομάρχης, Γ.Γ. Αθλητισμού – έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Η μάσκα του ακομμάτιστου του πέφτει μικρή.
«Τα προβλήματα της Αττικής δεν τα μάθαμε σε εντατικό φροντιστήριο 30
ημερών. Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αττική», είπε επίσης ο ίδιος. Η αλήθεια είναι ότι η «Δύναμη Ζωής» δεν θήτευσε στη μεγάλη του βολέματος ημετέρων σχολή και ότι δεν έχει ιδέα από εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων.
«Εμείς επιλέξαμε να είμαστε παρόντες στη μάχη για την Αττική και για τους πολίτες. Και θα είμαστε παρόντες και την επόμενη μέρα των εκλογών». Η Αττική και οι πολίτες της επί 3,5 χρόνια γνωρίζουν καλύτερα από όλους: ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήταν απών από έργα υποδομής, κοινωνικής πρόνοιας, προστασίας των πολιτών.
Ο απερχόμενος περιφερειάρχης επέλεξε, κρατώντας τους πολίτες στο σκοτάδι, να υπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα. Όχι  την  Αττική και τους πολίτες της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια