Βάβουλας:Πήξαμε στους ακομμάτιστους- υπερκομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους!




ΑΚΟΥ ΔΗΜΟΤΗ- ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ

Πήξαμε πια στους ακομμάτιστους- υπερκομματικούς και ανεξάρτητους υποψηφίους- από το Μπουραΐμη στον Παππού και από το Σάββα στον Αβράμη.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΖΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
Ο καθένας τους μεταμφιέζεται σε ότι θέλει και απαιτεί να είναι ότι δηλώσει. Λόγω συνθηκών, την ανάγκη ποιεί φιλοτιμία, με την κατανόηση και την ευλογία των μεγαλοεργολάβων και λοιπών συνεταίρων και συνεργατών.
Αγαπητοί μου, ή το πολιτικό ΣΥΣΤΗΜΑ ανανεώθηκε με ταχύτητα φωτός, ή όλοι τους νομίζουν πως απευθύνονται σε ιθαγενείς.
ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ:
Στήριξαν με τις κομματικές τους επιλογές την εξαφάνιση του μισθού σου, την μείωση της σύνταξης σου, σε έστειλαν στην ανεργία. Σου στέρησαν την κοινωνική ασφάλιση. Πάγωσες το χειμώνα, γιατί δεν
είχες να πληρώσεις τη ΔΕΗ. Πείνασες κι εσύ και τα παιδιά σου. Πλήρωσες τα χαράτσια. Σε κυνηγάει η Εφορία, το ΙΚΑ,  ο ΟΑΕΕ. Έκλεισες το μαγαζί σου. Φυτοζωείς και απειλούν να πάρουν το σπίτι σου για ένα ξεροκόμματο. Σε ντρόπιασαν. Χρεοκόπησαν το δήμο. Εσύ, θα κληθείς πάλι να πληρώσεις γι’ αυτό. Υποβάθμισαν την περιοχή με τις επιλογές τους. Προσφέρουν περιβαλλοντολογικό χάος και θάνατο- χωματερή.
Αποφάσισαν να πουλήσουν προεκλογικά δίμηνη εργασία, καθαριότητα, αποψιλώσεις, να κλείσουν τώρα τις λακκούβες, να βάλουν καμία λάμπα, να μην σου στείλουν τα υπέρογκα ποσά για το νερό, να σου μειώσουν πρόστιμα και γενικά να κάνουν ότι δεν έκαναν τόσα χρόνια.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.
Για αυτό το λόγο επιστράτευσαν μηχανικούς, γιατρούς, δικηγόρους,  πρόεδρους συλλόγων και διάφορους κομματικούς  μαϊντανούς για να το πετύχουν.
Θα τους αφήσεις να σου κλέβουν την πόλη;
Θα τους αφήσεις να συνεχίσουν να διαλύουν την καθημερινότητα σου με την ανυπαρξία πολεοδομικού σχεδιασμού, μόνιμης και σταθερής εργασίας, υποδομών για τα παιδιά σου;
Θα τους ψηφίσεις να σε φορολογούν για να έχουν αυτοί;
Να ζεις σε μια πόλη χωρίς συγκροτημένη συγκοινωνία και κοινωνικές υποδομές ;  Με ανυπαρξία  πάταξης της παραβατικότητας από όπου κι αν προέρχεται;
Φίλες και φίλοι,

Σας ξέρω και με ξέρετε καλά. Αγωνίστηκα και αγωνίζομαι για τα μέλλον μας χωρίς σταματημό, με λάθη ίσως, αλλά χωρίς δόλο. Αν θέλετε μια διαφορετική ζωή, σε μια νέα πόλη,  μια προοδευτική πόλη, ψηφίστε και δώστε δύναμη στη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ. Τη μόνη παράταξη που στηρίζει η ελπίδα της χώρας μας, ο ΣΥΡΙΖΑ. Ψηφίστε τον Κώστα Λουμιώτη, τον καθηγητή των παιδιών σας,  για Δήμαρχο. Σταυρώστε τον Κώστα Βάβουλα, το γιατρό σας για δημοτικό σύμβουλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια