ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ. για τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Λουμιώτης


Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Φυλής
Αγώνας-Αλληλεγγύη-Ανατροπή

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ
Αυστηρές συστάσεις-κόλαφο προς την ελληνική κυβέρνηση, υιοθέτησε στην Έκθεσή της η Επιτροπή Αναφορών για τους ΧΥΤΑ στην Ελλάδα, μετά και από παρεμβάσεις-τροπολογίες του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής και της Επιτροπής Αγώνα Φυλής για το κλείσιμο της χωματερής.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουν κατατεθεί αναφορές πολιτών για την απολύτως απαράδεκτη κατάσταση στην Φυλή, τις οποίες θα εξετάσουμε το συντομότερο δυνατό και ότι η κατάσταση του περιβάλλοντος στη Φυλή είναι ένα μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου, τουλάχιστον για τις επόμενες 3 γενιές. Ζητάμε, από τις Ελληνικές αρχές και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να προωθήσουν άμεσα την πραγματοποίηση Τοξικολογικής, Επιδημιολογικής μελέτης, από ανεξάρτητους διεθνείς φορείς στον πληθυσμό του δήμου Φυλής».

Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Φυλής ξέρει τι θέλει ο λαός του δήμου μας. Θέλει το οριστικό κλείσιμο της Ολοκληρωμένης Εγκατάστασης Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΟΕΔΑ) Φυλής.
Θα καλέσουμε λοιπόν τους συμπολίτες μας  σε ένα μεγάλο δημοψήφισμα για να ψηφίσουμε όλοι υπέρ του οριστικού κλεισίματος της ΟΕΔΑ Φυλής. Κανείς δεν θα μπορέσει να αγνοήσει  την εκφρασμένη με δημοκρατικό τρόπο θέληση του λαού.
Η παράταξη μας  αμέσως μετά την εκλογή της  στην διοίκηση του δήμου δεσμεύετε από τώρα πως θα διοργανώσει το μεγαλύτερο δημοψήφισμα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης για να εκφραστεί επιτέλους ξεκάθαρα η θέληση του λαού της περιοχής και να τελειώνουμε οριστικά με αυτόν τον περιβαλλοντολογικό εφιάλτη.

για τη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΛΗΣ
ο Υποψήφιος Δήμαρχος
Κώστας Λουμιώτης

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Φυλή, Σάββατο 01-03-2014.

    Δηλαδή κε Λουμιώτη άν βγείτε δήμαρχος Φυλής:

    α) Θα κάνετε δημοψήφισμα για την καρκινοχωματερή Άνω Λιοσίων-Φυλής;;;;;;;;;;

    ή

    β) Θα κλείσετε αμέσως και αμετακλήτως την καρκινοχωματερή Άνω Λιοσίων-Φυλής
    μαζί με όλες τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν μέσα και γύρω από αυτήν;;;;;;;;;;;;;

    Παρακαλώ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΥΘΕΩΣ διότι αλλιώς θα αντιμετωπίσω, ώς ψηφοφόρος, κάποιον υποψήφιο
    δήμαρχο που θα τάξει δημοψήφισμα και αλλιώς κάποιον υποψήφιο δήμαρχο που θα τάξει

    ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ

    ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, ακόμα δεν βγήκαν και άρχισαν τα στρογγυλέματα. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα συνδικαλιστή; Τι θεσμικές αλλαγές έχει προτείνει ο κ. Λουμιώτης για την παιδεία; Ξεκινώντας από τα απλά, να μας πει πότε κοινητοποίησε τους καθηγητές για την θέρμανση στα σχολεία μας; Μα για πιο λόγο; Στο γραφείο των καθηγητών έσκαγες από την ζέστη! Τα δικά μας παιδιά τουρτουρίζουν από το κρύο! ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλος Παπανδρέου μας βρήκε με τα δημοψηφίσματα! Ποιός φωτισμένος νούς είναι αυτός στο ΣΥΡΙΖΑ που σκέφτηκε να ρωτήσει τους πολίτες της Φυλής αν θέλουν ή όχι τη χωματερή? Μιά παράταξη με ξεκάθαρη θέση για την απομάκρυνση της χωματερής θα ρωτούσε ποτέ ή θα άρχιζε αμέσως αγώνα απομάκρυνσης? Φέρτε και άλλους συνδικαλιστές, φέρτε και τους βουλευτές σας να σας στηρίξουν στις εκλογές ,γιατί κατεβάζετε τον πιό αδύναμο κρίκο. Ακου δημοψήφισμα για τη χωματερή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από δημοψηφίσματα και υποσχέσεις χορτάσαμε. Σοβαρό πρόγραμμα και ανθρώπους που να ξέρουν τι τους γίνεται εκτός από τα συριζοσυνδικαλιστικά έχουν ; ... Δεν το βλέπω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πσσσσσ, αυτό είναι πρόγραμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή