Ο «επιθανάτιος ρόγχος» μιας απελθούσας διοίκησης



«Στο τέλος νικά πάντα η αλήθεια. Δυστυχώς είμαστε ακόμα στην αρχή…» είχε πει κάποτε ο Σλοβένος θεατρικός συγγραφέας Ζάρκο Πέταν. Μια φράση με νόημα διαχρονικό και ταυτόχρονα επίκαιρο, ειδικά τώρα, σε μια εποχή που φαίνεται πως, πολλές φορές, η επίκληση στην αλήθεια έρχεται για να καλύψει την ανομία, το ψέμα, την αμαρτία.

Οδεύοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου τακτικής λασπολογίας και ψεύδους. Την ώρα που οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι, οι διοικούντες διατυμπανίζουν πως για αυτές τις καθυστερήσεις δεν ευθύνονται οι ίδιοι. Φταίνε άλλοι!

Κι αν αυτή η μετακύλιση ευθυνών έχει γίνει δεύτερη φύση της δημοτικής αρχής, φαίνεται πως πλέον αντιμετωπίζουμε και την τακτική της συκοφαντίας. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε κατηγορούμενη από τους πραγματικά ένοχους, οι οποίοι συνεχίζουν και ρίχνουν τα βάρη αλλού για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Δεν θα εισέλθουμε ξανά σε λεπτομέρειες, εξάλλου σε πρόσφατο Δελτίο Τύπου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) είχαμε εξηγήσει πως η καταγγελία κατά του -απαράδεκτου- προϋπολογισμού δεν νοείται να σχετίζεται ούτε με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές, ούτε με τίποτα άλλο.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν πρόκειται να μετέχει στο γαϊτανάκι των εντυπώσεων και του αποπροσανατολισμού. Εδώ και τρία χρόνια, μαχόμαστε με πράξεις, δράσεις και όχι μόνο θεωρία, ως ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του τόπου, κόντρα στην χειρότερη -ίσως- διοίκηση όλων των εποχών στον Δήμο μας.

Όψιμοι υπέρμαχοι του καλού του τόπου και δυνάμεις που θέλουν να εισχωρήσουν με πολιτικούς «μανδύες» και «φορεσιές» στις ζωές μας, θα μας βρουν επίσης απέναντί τους.

Όπως απέναντί της μας βρίσκει χρόνια τώρα μια διοίκηση που, λίγο πριν το τέλος της, μην μπορώντας να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, επιλέγει το δρόμο του ανταρτοπόλεμου και της συκοφαντίας για να γίνει αρεστή σε αυτούς που πραγματικά υποφέρουν.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα συνεχίσει να μάχεται για τα ιδανικά των ελεύθερων καιΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ πολιτών του τόπου, και κόντρα σε φήμες, παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμό, θα πορευτεί ΜΟΝΗ ΤΗΣ για τη νίκη.

Για τη νίκη ΟΛΩΝ των πολιτών του Δήμου Φυλής.

Σάββας Σάββας

Επικεφαλής «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Φυλής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια