Απάντηση στην κυρία Πιρπινιά



Για άλλη μια φορά, ο παραμορφωτικός φακός της κα Πιρπινιά, μπήκε σε δράση, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά μου.

Κυρία Πιρπινιά, ούτε έχω άλογα και γαϊδούρια, ούτε έχω οργώσει ποτέ στη ζωή μου, όπως φυσικά δεν έχω και στάβλο.

Επιμένω και λέω, ότι η φιλοζωία δεν είναι επιλεκτική για γάτες και σκυλιά μόνο.

Πιστεύω ακράδαντα και αυτό τόνισα στην ημερίδα, ότι όλα τα ζώα έχουν ψυχή και δεν είναι για να λύνουν τα ψυχολογικά προβλήματα των ανθρώπων, ούτε να καταναλώνονται σαν τροφή. Όλα τα
άλλα είναι απλώς υποκρισία.

Σας προκαλώ, αν έχουν κρατηθεί πρακτικά να δημοσιευθούν, ώστε ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Γκέμπελς έλεγε, ότι πετώντας λάσπη κάτι θα μείνει. Δυστυχώς, είναι περίοδος λάσπης.
Πάντως, επί 3,5 χρόνια εμείς σαν «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ζητούσαμε επισταμένως την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» για να πραγματοποιήσουμε σειρά ημερίδων για τα ζωτικά προβλήματα του Δήμου μας, αλλά αυτή δεν μας δόθηκε. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά.

Βάθης Ευάγγελος
Δημοτικός Σύμβουλος
«ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Σάββας Σάββας

Το επίμαχο άρθρο της Δυτικής Όχθης της Μένης Πιρπινιά
Πήγε σε ημερίδα του δήμου για να... επιτεθεί σε κάτοικο της ΧασιάςPDFΕκτύπωσηE-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Μένη Πιρπινιά   
Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2014 15:57
vaggelis vathisΕκμεταλλεύτηκε τη θέση του ως δημοτικού συμβούλου, ζητώντας να πάρει το λόγο και να μιλήσει, τελικά, επί προσωπικού. Τις καλύτερες εντυπώσεις που άφησε η ημερίδα για τα αδέσποτα ζώα, τις αμαύρωσε η (αψυχολόγητη) ενέργεια του Βαγγέλη Βάθη της παράταξης Ενότητας Πολιτών να επιτεθεί, συμπαραστεκόμενος από συγγενικά του πρόσωπα, εναντίον της Καίτης Ζερβάκη, φιλόζωου, εκ των υποστηρικτών της ημερίδας και κατοίκου Φυλής, με την οποία έχει προσωπικές διαφορές. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από φαιδρό: τρεις άνθρωποι της ίδιας οικογένειας έβριζαν μια γυναίκα, μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στην ίδια αίθουσα που ο κ. Βάθης αγνόησε ότι προσπαθεί – με την ιδιότητα του εκλεγμένου συμβούλου - να υπερασπίζεται αγώνες, κατοίκους, εργαζομένους συντοπίτες και κοινωνικά δικαιώματα…
Με έκπληξη οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τον κ. Βάθη, την ώρα που μιλούσε για την ανάγκη αγάπης, ανεξαιρέτως, σε όλα ζώα, να επιτίθεται σε συντοπίτισσα του, κατηγορώντας την για τις καταγγελίες που έχει κάνει εναντίον του στην υγειονομική υπηρεσία, εξαιτίας του στάβλου που διατηρεί δίπλα σε κατοικίες με άλογα στην αρχή και μετά με γαιδούρι. Ο κ. Βάθης έκανε λόγο για ζώα με κινητικά και άλλα προβλήματα ενώ εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι η γειτόνισσά του, παρά τη φιλοζωία της, δε μπορεί να ανεχθεί τη μυρωδιά από τις… ακαθαρσίες τους!
Μάταια οι διοργανωτές τους εξηγούσαν πως ούτε ο χώρος, ούτε η στιγμή ήταν οι κατάλληλες για να βγάλουν την προσωπική τους κόντρα. Τόσο ο ίδιος, όσο και τα συγγενικά του πρόσωπα συνέχισαν να χρησιμοποιούν απίστευτες εκφράσεις εναντίον της συγκεκριμένης κυρίας, παρά το γεγονός ότι δε προκλήθηκαν καθόλου από την ίδια.
Τα πράγματα στη θέση τους, πάντως, έβαλε έτερη συντοπίτισσα του κ. Βάθη, η οποία κατήγγειλε ότι το άρρωστο - όπως ισχυρίζεται - ζώο του, το έβαλε το πρωί και όργωνε και μάλιστα το κλωτσούσε κιόλας!
Σε κάθε περίπτωση, οι διοργανωτές – για να αποφύγουν τα χειρότερα - προτίμησαν να επισπεύσουν το τέλος της διαδικασίας, αν και το καλό ο κ. Βάθης το φύλαγε για το τέλος: τους πλησίασε για να τους… συγχαρεί για την εκδήλωση!
Ασφαλώς και οι εντυπώσεις για την ενέργεια του ήταν αρκούντως αλγεινές , γεγονός που μάλλον θα τον άφησε εξαιρετικά αδιάφορο, διότι διαφορετικά δεν θα τις προκαλούσε καν…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια