Όλοι οι δήμαρχοι στηρίζουν Γιάννη Σγουρό για Περιφερειάρχη...Όλοι;




Φανατικός υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής είναι ο δήμαρχος...
Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Δημοσίως το δήλωσε ο «Ναύαρχος» ενώπιον πολλών αιρετών που ήταν παρόντες στην ονομαστική εορτή του Περιφερειάρχη πως, ανεξάρτητα ποιον θα υποστηρίξει η Νέα Δημοκρατία για την περιφέρεια Αττικής, ο ίδιος ψηφίζει Γιάννη Σγουρό γιατί λέει ότι δεν είναι αχάριστος και μαζί του συμφώνησε το σύνολο των παρευρισκόμενων δημάρχων με έτερο ένθερμο υποστηρικτή τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη και με μοναδικό τον δήμαρχο Φυλής Δημήτρη Μπουραϊμη που προτίμησε να μείνει σιωπηλός, παρ όλη την «επίθεση φιλίας» που του έκανε νωρίτερα ο Γιάννης Σγουρός. Βέβαια η έκπληξη της ημέρας ήταν η εμφάνιση στην Περιφέρεια του Γιώργου Βαρδινογιάννη που ήρθε και αυτός να ευχηθεί, αυτό από μόνο του το γεγονός λέει πολλά!

Η φανερή πλέον στήριξη του Διονύση Χατζηδάκη και άλλων γαλάζιων δημάρχων στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό που είναι υποψήφιος προερχόμενος και στηριζόμενος απο το ΠΑΣΟΚ, αναδεικνύει τα πολλά προβλήματα και αδιέξοδα που έχει περιέλθει η Νέα Δημοκρατία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η αυτοδιοικητική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας στην ουσία εγκλωβίστηκε στην άρνησή της στο να μην υπάρχει δικομματική στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού και όπως λένε πολλοί...την «πάτησε»!
Μπροστά σε αυτή την εξέλιξη και με τις πολλές αρνητικές δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν δέχεται κανείς μέχρι στιγμής να είναι υποψήφιος για να καεί απέναντι στον Σγουρό και να σηκώσει το βάρος μιας ενδεχόμενης ήττας, μετά και τις τελευταίες πληροφορίες που λένε, ότι ο Γιάννης Σγουρός, έχει απλώσει «δίχτυ» και προσπαθεί να «ψαρέψει» υποψήφιους από το γαλάζιο στρατόπεδο για αντιπεριφερειάρχες, και εδώ φαίνεται γιατί ανησυχούν τον τελευταίο καιρό μερικοί από τους νυν αντιπεριφερειάρχες.
Με αυτές τις κινήσεις του Σγουρού είναι σίγουρο ότι αποθαρρύνει την Νέα Δημοκρατία να χρίσει δικό της υποψήφιο περιφερειάρχη, εκτός και εάν αποφασίσουν να κατεβάσουν κάποιον «λαγό», φοβούμενοι «ατύχημα» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κι ο νοών νοείτο…!!!


pitsounicity.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια