Αιτήσεις από Νόστο για Δημοτικό Λαχανόκηπο και Φαρμακείο



Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο «ΝΟΣΤΟΣ» σε συνεργασία με την Εργοερευνητική και με τη σύμπραξη των Δήμων Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Φυλής υλοποιεί το πρόγραμμα «Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής- ΝΟΣΤΟΣ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Το Σχέδιο Δράσης αφορά τη δημιουργία δομών άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας. Συγκεκριμένα στους δύο Δήμους λειτουργούν Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή παροχής συσσιτίου, Δημοτικός Λαχανόκηπος, Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης.
Οι ενδιαφερόμενοι/ες, μόνιμοι κάτοικοι των δύο Δήμων, που θέλουν να εγγραφούν ως ωφελούμενοι/ες στο Κοινωνικό Φαρμακείο ή στο Δημοτικό Λαχανόκηπο θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση και
δικαιολογητικά, βάσει των οποίων θα διαμορφωθεί ο τελικός κατάλογος δικαιούχων.
Πληροφορίες, κατάθεση αιτήσεων και συγκέντρωση δικαιολογητικών στις εξής διευθύνσεις:
- Για το Δημοτικό Λαχανόκηπο: Λ. Δημοκρατίας 61, Αγ. Ανάργυροι
- Για το Κοινωνικό Φαρμακείο: Ν. Καμπόλη 31, Άνω Λιόσια
Ώρες: 09.00 – 13.00 τις εργάσιμες μέρες.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13 Νοεμβρίου 2013 - 27 Νοεμβρίου 2013. Τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.
Όσοι δημότες ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αυτή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλεφωνικό κέντρο του ΝΟΣΤΟΥ 210 88 15 310.
Δυο λόγια για το ΝΟΣΤΟ:
Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών «ΝΟΣΤΟΣ» δημιουργήθηκε το 1995 από Ποντιακά σωματεία με σκοπό την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα λειτουργεί αδιάλειπτα, αναπτύσσοντας δράσεις κοινωνικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αποκτώντας πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα υποστήριξης της κοινωνικής ένταξης και μέριμνας.


«Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής ΝΟΣΤΟΣ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Καλούμε τα άτομα που ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από το Κοινωνικό Φαρμακείο να καταθέσουν αίτηση – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Διαβάστε λεπτομέρειες και οδηγίες στην Πρόσκληση.

 Πρόσκληση Συμμετοχής - Κοινωνικό Φαρμακείο

Ανακοίνωση



Αίτηση - Κοινωνικό Φαρμακείο
Πίνακας με τα Αποτελέσματα των Ενστάσεων

«Κοινωνικές δομές αντιμετώπισης της φτώχειας στους Δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού και Φυλής ΝΟΣΤΟΣ_ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ
Καλούμε τα άτομα που ενδιαφέρονται να επωφεληθούν από το Δημοτικό Λαχανόκηπο να καταθέσουν αίτηση – θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Διαβάστε λεπτομέρειες και οδηγίες στην Πρόσκληση.

Πρόσκληση Συμμετοχής - Δημοτικός Λαχανόκηπος
Αίτηση - Δημοτικός Λαχανόκηπος
Ανακοίνωση
Πίνακας με τα Αποτελέσματα των Ενστάσεων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια