Γιατί κανένας δεν ασχολείται με τα ναρκωτικά και το βρώμικο χρήμα που υπάρχει στο Ζεφύρι;


Είμαι 18 χρονών και κάθε μέρα βλέπω τα πρεζόνια να πεθαίνουν το ένα μετά το άλλο. Αυτά δεν τα λέει κανένας. Δεν βλέπω κάποιον να...
ενδιαφέρεται για τις επιθέσεις που κάνουν οι ναρκωμανείς λέγοντας πως έχουν AIDS και θα σε χαρακώσουν για να σε κολήσουν. Και οι τσιγγάνοι ανενόχλητοι χτίζουν βίλες με τα λεφτά που εισπράτουν από τα ναρκωτικά και σκοτώνουν κόσμο. Έχω καιρό να δω κάποιον τσιγγάνο να πουλάει καρπούζια... Τυχαίο; Ή μήπως είναι ακόμα ποιο τυχαίο πως η αστυνομία γνωρίζει τι γίνεται αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί δεν υπάρχει εντολή άνοθεν. Ποιοι είναι αυτοί οι άνοθεν τέλος πάντων να τους μάθουμε και εμείς;
πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Κάποιους τους συμφέρει να υπάρχει αυτή η κατάσταση, με τους νέους ναρκομανείς σκορπισμένους πέρα δώθε. Να μην μπορούν να αντιδράσουν.

    Βολεύει ακόμα μερικοί να χτίζουν "βίλες" γιατί όταν πούλαγαν καρπούζια κάποιος δεν τους έδινε ούτε γη ούτε ύδωρ. Τώρα όμως που τα πράγματα άλλαξαν, (γύρισε βλέπεις ο τροχός...) μερικοί ενοχλούμαστε.

    Η αστυνομία να κάνει τί; Προσαγωγές; Αφού σε λίγο καιρό θα είναι έξω, οι φυλακές είναι γεμάτες, τα λεφτά για το ρίσκο ενός αστυνομικού είναι λίγα, άσε που με τα στραβά μάτια μπορεί να φανεί πιο "τυχερός".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείτε να καταγγείλετε τους τσιγκάνους που έχουν πλουτίσει παράνομα στην Οικονομική Αστυνομία ακόμα και ανώνυμα. Το έχω κάνει και έγινε έλεγχος. Επιτέλους γίνετε ενεργοί πολίτες και μην γκρινιάζετε μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή