Λοξοκοιτά… προς Ζωφριά


Λοξοκοιτά… προς Ζωφριά
Βάλαμε χθες στο ρεπορτάζ με τίτλο "Τέλος εποχής στη Ζωφριά;" ένα… τεράστιο ερωτηματικό, το οποίο δικαιολογήσαμε "εν πολλοίς" στο κειμενό μας.
Κι αυτό διότι ναι μεν, χθες, ολοκληρώθηκε η "σύμβαση" της ΑΕΚ με τον δήμο Φυλής οπότε και η τελευταία προπόνηση της πρώτης μεταβατικής προετοιμασίας, αλλά λύση στο γηπεδικό ζήτημα δεν βρέθηκε. To basketblog.gr αποκαλύπτει ότι:

Παρά την αισιοδοξία (που πάντως υπήρχε και για τον Άγιο Θωμά) για το κλειστό της Κυψέλης, η δεύτερη επαφή με τον Πανελλήνιο δεν είχε αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ κατέθεσε την (αξιοπρεπή) προσφορά της προς την διοίκηση των "Ολυμπιονικών", αλλά συμφωνία δεν επήλθε. Η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή (σ.σ. όπως υποστηρίζουν οι "Ενωσίτες"), πλην όμως οι άνθρωποι του Πανελληνίου, όπως απεδείχθη και με τις πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Ζερβουδάκη, ζητούν εγγυήσεις για τυχόν ζημίες. Ο κ. Ζερβουδάκης είχε δηλώσει σε ιστοσελίδα ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ "δεν είναι και οι πιο ήσυχοι".
Σε κάθε περίπτωση, οι επαφές θα συνεχιστούν, αλλά με την ΑΕΚ να λοξοκοιτά… εκ νέου προς Ζωφριά μεριά, οι υπεύθυνοι της οποίας όπως κατά κόρον έχουμε γράψει ουδέποτε έκλεισαν τις πόρτες.
- See more at: http://basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124547:2013-06-27-23-18-25&catid=32:a2&Itemid=14#sthash.Bh1DXqW2.dpuf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια