Τη βρήκαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι της πεθαμένης συλλέκτριας



Η σκυλίτσα, που βλέπετε, ήταν ένα από 13 σκυλιά που ζούσαν μαζί με αρκετά ακόμα ζώα στο σπίτι μιας  ηλικιωμένης συλλέκτριας στα Άνω Λιόσια. Το ζώο ζούσε μονίμως μέσα στο σπίτι σε αυτή την άθλια κατάσταση. Όταν η γυναίκα αυτή πέθανε ο γιος της που πήρε το σπίτι της πέταξε στο δρόμο τα ζώα – που υπήρχαν σ’ αυτό – εκτός από τα σκυλιά τα οποία και κλειδαμπάρωσε εκεί.
Αν και ο φιλοζωικός οργανισμός της Εριέτας Κούρκουλου «Save a Greek Stray» παρενέβη σχεδόν αμέσως, πρόλαβε να σώσει μόνο τα εννιά από 13 σκυλιά για τη γιαγιάς. Τα πιο χαριτωμένα τα πήραν
από το σπίτι της γριάς και τα  έδεσαν σε διαφορετικά σημεία στον καταυλισμό τους οι Ρομά. Κάποια από αυτά είναι στειρωμένα κάποια όμως δεν είναι.
Η μικρή, που βλέπετε, χάρη στη βοήθεια των ανθρώπων του «Save a Greek Stray»  απαλλάχτηκε από το τρίχωμα - πανοπλία, που την έκανε να μοιάζει περισσότερο με σφουγγαρίστρα παρά με σκύλο. Την κούρεψαν προσεχτικά και αφαίρεσαν από πάνω της ένα κιλό τρίχωμα σε μορφή τζίβας.
Είναι ένα νεαρό κορίτσι – που μεταμορφώθηκε – το οποίο τη Δευτέρα θα κάνει και τις αιματολογικές εξετάσεις που πρέπει ώστε να πιστοποιηθεί η κατάσταση της υγεία της. Θα δοθεί στειρωμένη, εμβολιασμένη και με μικροτσιπ σε κατάλληλο ανάδοχο υπό την αιγίδα του «Save a Greek Stray». Αν θα θέλατε να της χαρίσετε το σπιτικό που της αρμόζει καλέστε στο τηλέφωνο: 2108145074.


Πηγή:   www.zoosos.gr 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια