Σιωπή!!!!!!!!!!!!!!!!





Γράφουν κάποιοι φίλοι, για αεροπλάνα που ψεκάζουν πάνω από την Αττική, με αποτέλεσμα πονοκεφάλους, ιώσεις, δυσάρεστες οσμές κ.α. Πάντως εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Άνω Λιοσίων, νυν δήμου ΦΥΛΗΣ, δεν απασχολούμαστε, με το αν έχει βάση, αυτό που λένε πολλοί φίλοι. Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει, κάτι τέτοιο! ΕΔΩ πάντως, στην περιοχή αυτή, επαρκεί η εξοντωτική και ανυπόφορη ΟΣΜΗ, που έρχεται από την χωματερή και αυτή φθάνει !!!!! 
και μερικά πρωϊνά που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο,

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, νιώθουμε πολύ άσχημα, για την δυσάρεστη αυτή πραγματικότητα. Τα παιδιά μας να βήχουν και εμείς ΣΙΩΠΗ, ΣΙΩΠΗ, ΣΙΩΠΗ!!!!


Αν σκεφτούμαι απαισιόδοξα, συνεχιστεί η οικονομική κρίση και η κεντρική εεκτελεστική εξουσία, η "Χ" κυβέρνηση πει: '' ότι πατριώτες , χρεωθήκαμε, οι δήμοι είναι και αυτοί χρεωμένοι κ επιβάλλεται για την εξυγίανση τους, να απολυθεί, λέμε τώρα, ένα ποσοστό 5% των υπαλλήλων αορίστου χρόνου, από τους δήμους, για παράδειγμα, όπως αυτό συναίβει παλαιότερα, στην περιοχή μας, στη ΔΕΤΕΑΛΑ το 2003, για όσους θυμούνται.. ". Αυτό θα μπορούσα να το δεχτώ, για όλους τους δήμους της επικράτειας, πλην για τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ του δήμου Φυλής, που εδώ και 35 χρόνια, ανέχονται την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, των παιδιών τους και της περιουσίας που με μόχθο δημιούργησαν, σε αυτό τον ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ - ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ τόπο.
πηγή:facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια