«Πέρα από τις δυνάμεις μας και θέμα συμφερόντων το ζήτημα της χωματερής…»(βίντεο)



Αποφασισμένος να δώσει τη δική του μάχη, από το πόστο του δημοτικού συμβούλου και φυσικά από αυτό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», δηλώνει ο Σάββας Ι. Σάββας, αναφορικά με το θέμα της χωματερής και φυσικά κόντρα σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να παίζουν με τις ζωές των πολιτών, εξυπηρετώντας πολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα.


Κλιμάκιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε δίπλα στους κατοίκους του οικισμού Γεννηματά 2, στην κοπής της πίτας του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, σε μια
τελετή όπου κυριάρχησε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και φυσικά οι καταστροφικές συνέπειες που έχει η χωματερή στην υγεία των ανθρώπων που μένουν στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στον οικισμό Γεννηματάς 2.

Ο Σάββας Σάββας στην ομιλία του υπενθύμισε πως η δημιουργία του οικισμού έγινε υπό την προϋπόθεση απομάκρυνσης του ΧΥΤΑ, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει την αναγκαιότητα ανάδειξης των τοπικών προβλημάτων από δημότες και εξωραϊστικούς συλλόγους.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»:




Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Aγαπητέ κύριε Σάββα το κλιμάκιο της παράταξης σας το θέλουμε κοντά μας όλο τον καιρό κι όχι μόνο όταν ο σύλογος κόβει πίτα. Αντι λοιπόν να περιφερεστε από πιτά σε πίτα και να βγάζετε λόγους ανούσιους πάρτε τους συνεργάτες σας κι περάστε απ' όλες τις γειτονιές να ακούσεται τον κόσμο και τα προβλήματα του. Μπροστά στις κάμερες λέτε μεγάλα λόγια που αμφιβάλω αν τα πιστεύεται γιατί αν τα πιστεύατε θα λεγατε λιγότερα και θα αγωνιζόσασταν περισότερο. Απο οτι γνωρίζω και σαν νομαρχιακός σύμβουλος δεν στηρίξατε όσο θα έπρεπε την περιοχή. Αφηστε λοιπον τις εκδηλώσης και συνεργαστήτε όλοι μαζί για να φύγει η χωματερή και η βρόμα από τα λιοσα. Οι πιτες και τα μεγάλα λόγια δεν οδηγούν πουθενα.

    κάτοικος γεννηματά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιο ειναι το κλιμακιο ρε Σάββα; ονειρευεσε; σου εμεινε και κανενας;;; ολοι την κανανε. τυχεο δεν νομιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή