ΤΙ «ΛΑΥΡΑΚΙ» ΒΓΗΚΕ ΑΠ’ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ;



Δημοσιεύτηκαν από την Αστυνομία τα ευρήματα από την επιχείρηση σκούπα, όπως την χαρακτήρισε, το πρωί της Τρίτης στο Ζεφύρι. Διαβάσετε το Δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρονται οι προσαγωγές, οι συλλήψεις και τα ευρήματα:
«Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (16-10-2012), στην ευρύτερη περιοχή του καταυλισμού στο Ζεφύρι Αττικής, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας .
Στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από (400) αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις: Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής, καθώς και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.
Για τις ανάγκες της επιχείρησης διατέθηκαν τα απαραίτητα μέσα και ο εξοπλισμός, ενώ τις έρευνες συνέδραμαν (4) αστυνομικοί σκύλοι περιπολίας και ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών καθώς και ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης :

Ελέγχθηκαν 352 άτομα και 173 οχήματα Προσήχθησαν 167 άτομα
Συνελήφθησαν 9 άτομα εκ των οποίων:
Ένα (1) άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας, γιατί πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο κατά άλλου ατόμου εντός του καταυλισμού κατά τη διάρκεια της επιχείρησης
Ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Δύο (2) άτομα για κλοπές.
Δύο (2) άτομα για ναρκωτικά.
Ένα (1) άτομο γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση.
Δύο (2) άτομα για παράβαση του Γ.Ο.Κ.
Στο πλαίσιο της επιχείρησης κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους -5,9- γραμμαρίων, δύο (2) κυνηγετικές καραμπίνες, εξήντα τρία (63) φυσίγγια και δύο (2) σφαίρες, ενώ βεβαιώθηκαν σαράντα (40) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. τελικα τζαπα τους κατηγορουσαμε,ειναι καλοι ανθρωποι και νομοταγεις!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή