ΕΠΕΙΓΟΝ – SOS ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΦΥΛΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ – SOS ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ και για τον Α.Σ.Δ.Α.

Από αύριο 09:00 έως 13:00 το πρωί και για τις επόμενες δέκα ημέρες στο ΚΕ.Κ.Α. «ΕΥΘΥΤΥΠΟΣ» που βρίσκεται στη διεύθυνση: Γούναρη και Θεοτόκη στο Δημοτικό Στάδιο Καματερού (Πληροφορίες: Χαραλαμπίδου Σοφία 
Τηλ.: 210 2388402 – 210 2387677) θα γίνονται αιτήσεις
για τα παρακάτω Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας:

Ανακοίνωση ΚΟΧ 85.908/1/2012 – Δυτική Αττική που φορά 30 θέσεις στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμό Αθηνών «ΑΣΔΑ» και 
Ανακοίνωση ΚΟΧ 85.902/1/2012 – Δυτική Αθήνα που αφορά 493 θέσεις και συγκεκριμένα θα απασχοληθούν 90
άτομα στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, 225 στην Περιφέρεια Δυτικής Αθήνας, 90 άτομα στο Δήμο Αιγάλεω και 88 άτομα στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμό Αθηνών «ΑΣΔΑ»

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις , η αίτηση καθώς και οι οδηγίες συμπλήρωσης βρίσκονται εκτός από την ιστοσελίδα του «ΕΥΘΥΤΥΠΟΥ» στις ιστοσελίδες των συμπραττόντων φορέων. 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 85.908/1/2012- ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ' αριθμ. ΚΟΧ 85.908/1/2012- ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ-ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ κ. α ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο. (Αφορούν σχεδόν όλες τις ειδικότητες και κλάδους και θα ειναι διάρκειας 5 μηνών).
1.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
2.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
3.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
4.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ Η ΑΛΛΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ
5.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (Οι επαγγελματίες οδηγοί που εργάζονται ως οδηγοί στο δικό τους αυτοκίνητο αποδεικνύουν την εμπειρία τους με πιστοποιητικό του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) που βεβαιώνει το χρόνο ασφάλισής τους σε αυτό, σε συνδυασμό με υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 του ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνουν σαφώς ότι οι ίδιοι είναι οδηγοί του αυτοκινήτου τους και διαθέτουν την εμπειρία που δηλώνουν στην αίτησή τους.)
6.ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
7.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΑΠΟ Τ0 Ι.Κ.Α. Η ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ(Τ.Α.Ε.-Τ.Ε.Β.Ε.κ.τ.λ). ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ Η ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ.
8.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. 
Στρατιωτική θητεία : Ως χρόνος εμπειρίας αναγνωρίζεται και η απασχόληση που προκύπτει κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Η βεβαίωση των αρμοδίων αρχών πρέπει να αναφέρει το είδος και τη διάρκεια της απασχόλησης. Στην περίπτωση αυτή η σχετική ειδικότητα πρέπει να έχει αποκτηθεί πριν από την κατάταξη του υποψηφίου, ενώ στην περίπτωση που η ειδικότητα αποκτάται κατά τη διάρκεια της θητείας, η σχετική εμπειρία αναγνωρίζεται από την απόκτησή της και μετά. Όταν από την ανακοίνωση απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική άδεια, ο χρόνος της παραπάνω εμπειρίας υπολογίζεται μετά την απόκτηση της απαιτούμενης άδειας. 
Προγράμματα STAGE : Ως χρόνος εμπειρίας θεωρείται και η συμμετοχή στα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας STAGE του ΟΑΕΔ. Η σχετική βεβαίωση, από την οποία πρέπει να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια του προγράμματος, εκδίδεται από τον ΟΑΕΔ.
9.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ(Από το Δήμο).
10.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ(Από το Δήμο).
11.ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ1/12009 ΕΩΣ 31/12/2009 Η ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν..1599/86 ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ο.Υ. ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.
12.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΝΩΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ(Αν υπάρχει).
13.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ(ΣΑΡΩΘΡΟΥ-JCB-ΓΕΡΑΝΟΥ) ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
14. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΑμεΑ),( Βεβαίωση υγειονομικής επιτροπής σε ισχύ από την οποία να προκύπτει το ποσοστό της αναπηρίας σας.)
15.ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (Τις τελευταίες ημέρες πριν την αίτηση).
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π. (ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ-

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια