Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου αστυνομικού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Όσο το "μεγαλοπόδετο πολιτικό προσωπικό της χώρας" αγωνίζεται να "βγάλει" την από πρίν τις εκλογές μιλημένη και συμφωνημένη κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για να συνεχιστεί αμείωτη μετά από 40-50 ημέρες ευφορίας, η λαίλαπα του μνημονίου, ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που υπηρετούσε στην περιοχή μας, ένας ακόμη νέος άνθρωπος με όνειρα και προσδοκίες χάθηκε χωρίς λόγο και αιτία.

Στην Ελλάδα των μνημονίων τίποτε δεν έχει αξία. Πόσο μάλλον η ανθρώπινη ζωή.

Πως αλλιώς να εξηγήσεις το ΠΩΣ "χάθηκαν" τόσοι άνθρωποι από την αρχή της χρονιάς λόγω της οικονομικής δυσχέρειας;
Πως αλλιώς να εξηγήσεις το ΠΩΣ "χάθηκαν" τόσοι άνθρωποι λόγω της εγκληματικής - και πολλές φορές ατιμώτρητης - συμπεριφοράς των λαθρομεταναστών όλα αυτά τα χρόνια;

Θα μπορούσαμε να στηλιτεύσουμε πολλά.
Την αδιαφορία όλων των φορέων της περιοχής μας, κομματικών και μη, ΠΟΥ ΔΕΝ εξέφρασαν με δυό λέξεις την λύπη τους για αυτόν τον άνθρωπο και για το περιστατικό.

Θα μπορούσαμε να στηλιτεύσουμε πολλά.
Για την αδιαφορία του κράτους, για την αδιαφορία ακόμη και την δική μας σαν άνθρωποι που μέσα στην καθημερινότητα έχουμε ισωπεδώσει αξίες και ιδανικά.

Θα μπορούσαμε να στηλιτεύσουμε πολλά.
Για την προσπάθεια εκφοβισμού και το άβατο των τσιγγάνων της περιοχής και το πως δημιουργήθηκε αλλά και συντηρήθηκε μέχρι σήμερα. 
ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!

Θα μπορούσαμε να στηλιτεύσουμε πολλά. 
Για την δημοσιογραφική αλητεία κάποιων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμπλέξουν την Χρυσή Αυγή, σε κάθε θεωρία συνομωσίας εξυφαίνουν στο μυαλό τους. 

Θα μπορούσαμε να στηλιτεύσουμε πολλά...
Δεν θα το κάνουμε όμως σήμερα, από σεβασμό σε αυτόν τον νέο άνθρωπο και την οικογένειά του.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα θεσμοθετημένο και νόμιμα εκλεγμένο κόμμα που ξέρει να λειτουργεί με κανόνες και αρχές και σίγουρα στην νέα Βουλή που θα βρίσκεται, από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα ασκήσει εκείνες τις πιέσεις που χρειάζονται, για να βγεί  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  η χώρα απο τον "αυτόματο" και να λειτουργήσουν ξανάΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ οι νόμοι για την τάξη και την ασφάλεια των πολιτών.
Σήμερα, με αφορμή την κηδεία του άτυχου αστυνομικού, θα εκφράσουμε ΜΟΝΟ τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια του...
 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ο σκατογυφτος(ΡΟΜΑ)ετρεχε,δεν ειχε διπλωμα,παραβιασε το ΣΤΟΠ και δυστυχως θα τιμωρηθει για φονο απο αμελεια,αν ενας μπαλαμος ειχε κανει το ιδιο σε ενα βρωμογυφτο δεν ξερω αν τωρα ηταν ζωντανος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή