Περιοδεία της επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων σε Φυλή, Αχαρνές


H περιοδεία ξεκίνησε από το Δήμο Φυλής, όπου συνομίλησε με πολίτες στα καφενεία της περιοχής, συνοδευόμενη από κλιμάκιο της τοπικής πολιτικής κίνησης του κόμματος. Οι κάτοικοι της Φυλής εξέφρασαν την ικανοποίηση τους τόσο για την απόφαση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ να πραγματοποιήσουν την προεκλογική διακαναλική συνέντευξη τύπου στο χώρο του ΧΥΤΑ, δείχνοντας την αγωνία τους για τα κρίσιμα θέματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, όσο και για το ότι η κυρία Κοντούλη δεν δίστασε να αναφερθεί δημοσίως στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φυλής
από τη διαχρονική λειτουργία της χωματερής.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ με τη συμμετοχή του μέλους της γραμματείας του κόμματος Γιώργου Δημητρίου και της υποψήφιας βουλευτή Αττικής, Χριστίνας Κοττώρη συναντήθηκε με το δήμαρχο Φυλής, Δημήτρη Μπουραΐμη, ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια του κόμματος έτσι ώστε η κεντρική διοίκηση να αποδώσει τους πόρους που δικαιούται ο Δήμος Φυλής για να μπορέσει να πληρώσει τα δεδουλευμένα που χρωστά στους εργαζόμενους, και να σταματήσουν να δοκιμάζονται οι αντοχές της τοπικής κοινωνίας.
Ο κ. Μπουραΐμης εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η είσοδος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη βουλή, θα βοηθήσει την περιοχή σε πολλά επίπεδα.
Η αντιπροσωπεία των ΟΠ επισκέφθηκε στη συνέχεια το Δήμο Αχαρνών όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Σωτήρη Ντούρο, που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Θανάση Φυτά και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Τάκη Ντούρο. Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν η προστασία της Πάρνηθας, η άναρχη δόμηση στο Δήμο Αχαρνών και το Κέντρο Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Ο κ. Ντούρος ευχαρίστησε τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ για την ξεκάθαρη θέση που έχουν κατά των Κέντρων Μεταναστών και δήλωσε ότι τον ελκύει ιδιαίτερα το προεκλογικό πρόγραμμα των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ.
Η κυρία Κοντούλη μίλησε σε συνάντηση νέων σε καφέ της περιοχής συναντήθηκε με νέους οι οποίοι της έθεσαν τα ζητήματα της μετανάστευσης, της διαχείρισης απορριμμάτων, των κρουσμάτων βίας και κυρίως της ανεργίας που τους έχει πλήξει.
Μετά το πέρας της περιοδείας η Ιωάννα Κοντούλη έκανε την εξής δήλωση: «Η παρουσία μας στις πιο πληγωμένες και υποβαθμισμένες της Αττικής ήλθε να επιβεβαιώσει ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ θα βρίσκονται πάντοτε όπου υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν και περιβάλλον που καταστρέφεται στην αναζήτηση μιας αδιέξοδης χίμαιρας. Για αυτό έχουμε λόγο και ρόλο στην επόμενη βουλή».


Read more: http://www.pitsounicity.gr/2012-03-28-18-54-18/17160-2012-06-13-13-00-07.html#ixzz1xi2dECy3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια