ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


 ΕΝΩΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ
( Έδρα : Σχολικό κτίριο 3ου ΓΕΛ, Λεωφ. Φυλής 38
τηλ.   6977922678,  6934617981)


                                                    ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ



       Εκατοντάδες μαθητές των Δημοτικών σχολείων  Άνω  Λιοσίων  και Φυλής  παρακολούθησαν και διασκέδασαν με τη  παράσταση  Καραγκιόζη που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων  Άνω  Λιοσίων στην  αίθουσα  εκδηλώσεων  του  7ου  Δημοτικού  Σχολείου το  Σάββατο  18  Φεβρουαρίου 2012.

       Το  θέατρο  «Σκιών Αθανασίου» παρουσίασε τη παράσταση «ο καραγκιόζης και το  μαγεμένο  δεντρί» ενώ μετά το τέλος της τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν τον τρόπο και τις τεχνικές που εμφανίζονται οι  αγαπημένοι τους  λαϊκοί  ήρωες..

        Η αθρόα  προσέλευση
μαθητών και γονέων κατέδειξε την ανάγκη που υπάρχει  στις δύσκολες ημέρες κρίσης να υπάρχει διέξοδος μέσω  τέτοιων  εκδηλώσεων και όπως ανέφερε στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων   Νίκος  Χατζητρακόσιας «το   χαμόγελο των παιδιών μας είναι ότι πιο πολύτιμο για μας και θέλουμε να μην λείψει ποτέ από τα πρόσωπά τους»

        Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν ο  Πρόεδρος της  Πρωτοβάθμιας  σχολικής  Επιτροπής κ. Δημήτριος Πουλίασης, ο Αντιπρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κυριάκος  Χατζηλέρης, οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών  συλλόγων Αιγαίας και Θεσσαλών κ.κ. Αυγούλης Ιωάννης και Βασιλάρας  Ανδρέας και ο  Δντης του 7ου Δημοτικού  σχολείου κ. Παναγιωτόπουλος  Ιωάννης. 

        

   Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο,




Χατζητρακόσιας   Νικόλαος                                 Παπανδρέου    Γεωργία                                           
             Πρόεδρος                                                   Γενική  Γραμματέας

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια