« ΑΠΟΨΕ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ »



ΤΟ “CHALET FYLIS”

ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

« ΑΠΟΨΕ ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ »

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/1/2012 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22.00

ΜΕ ΤΟΥΣ

ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ(ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ)

&ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΣΑΛΑΚΗ (ΤΕΡΜΙΤΕΣ)



Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ εις εκ των δύο «Λαθρεπιβατών»,


(Παντελής Θαλασσινός ο έτερος), τραγουδοποιός ηθικός αυτουργός επιτυχιών

που όλοι έχουμε αγαπήσει όπως «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Ταξίδι στο όνειρο»,«Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανησυχώ» και άλλα πολλά…

Έχει συνεργαστεί με την Χάρι Αλεξίου,την Δήμητρα Γαλάνη,τον Βαγγέλη Γερμανό,

τον Βασίλη Καζούλη,Πάνο Κατσιμίχα,Βασίλη Σκουλά,την Ελένη Δήμου,Λένα Αλκαίου και άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της καλής Ελληνικής μουσικής.

Τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΣΑΛΑΚΗ τον γνωρίσαμε σαν ιδρυτικό μέλος

και μπασίστα στο ιστορικό συγκρότημα "Τερμίτες". Στην πολυετή πορεία του

στο χώρο της μουσικής έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με μερικά από τα κορυφαία ονόματα, όπως Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χ & Π Κατσιμίχας, Διονύσης Τσακνής κ.ά. Συνεχίζοντας την προσωπική του πορεία, μας παρουσιάζει την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Στη μοναξιά των άστρων". Περιέχει έντεκα τραγούδια εκ των οποίων τα δέκα είναι σε στίχους και μουσική δική του και ένα σε στίχους και μουσική του Σάκη Μπιλάλη. Στο cd "ταξιδεύουν " μαζί του οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Παντελής Θαλασσινός, Λένα Αλκαίου και Σάκης Μπιλάλης.

Οι δυο τους μας προτείνουν μια εξωστρεφή και πολύχρωμη παράσταση βασισμένη στην προσωπική τους διαδρομή 80-90 αλλά και με διασκευές-εκπλήξεις τραγουδιών που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Η ΜΑΝΤΩ ΡΙΖΟΥ με επίσης σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό της ομορφαίνει την παρέα με την φωνή και την παρουσία της.

Την παρέα συμπληρώνουν ο πιανίστας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΑΡΗΣ ο μπασίστας ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ,o κιθαρίστας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ ο ντράμμερ ΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ.



CHALET FYLIS CAFE BAR ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ & ΜΕΘΟΔΙΟΥ, ΦΥΛΗ ΧΑΣΙΑ ΤΗΛ.2102412160

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ROCK ΕΝΤΕΧΝΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ CHALET FYLIS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή