ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓA



    
ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΧΑΡΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓA
Άτομα κάθε ηλικίας γέμισαν ασφυκτικά το Δημαρχείο Αχαρνών…Με παλμό, συνθήματα και πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν οι Αχαρνές την Γενική Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, χτες το βράδυ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό

Με παλμό, συνθήματα και πλήθος κόσμου υποδέχτηκαν οι Αχαρνές την Γενική Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ κ. Αλέκα Παπαρήγα, χτες το βράδυ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου. Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα έχει ωθήσει αρκετούς χαμηλόμισθους, συνταξιούχους, εργάτες, απογοητευμένους ελεύθερους επαγγελματίες, να αποστραφούν τα δύο μεγάλα κόμματα και να στρέψουν το βλέμματα τους προς το ΚΚΕ.
Η αλήθεια είναι πως στην χτεσινή πολιτική συγκέντρωση είδαμε συμπολίτες μας που κατά το παρελθόν δεν στήριζαν το συγκεκριμένο κόμμα, όμως μετά τα «χαράτσια», τους φόρους, τις απολύσεις, τις περικοπές, τις εφεδρείες, αποφάσισαν να γυρίσουν την πλάτη στα μεγάλα κόμματα και να δουν τι λέει γι’ αυτούς το ΚΚΕ.
Η κ. Παπαρήγα μίλησε για όλα, για την στάση της Ελλάδας απέναντι στην Ε.Ε., για την στάση των Κυβερνήσεων όλα αυτά τα χρόνια απέναντι στους πολίτες, για τα άδικα χαράτσια, για το έλλειμμα που όπως τόνισε «θα ήμασταν αφελείς αν πιστεύαμε πως έγινε από κακοδιαχείριση», για την στάση των πολιτών απέναντι στους φόρους, αλλά κυρίως για την στάση των πολιτών όταν βρεθούν μπροστά στην κάλπη!
Ακολουθεί απόσπασμα από την Ομιλία της κ. Αλέκας Παπαρήγα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια