ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -Εκδήλωση Αγωγής Σταδιοδρομίας










                                   ΕΝΩΣΗ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΑΝΩ  ΛΙΟΣΙΩΝ
( Έδρα : Σχολικό κτίριο 3ου ΓΕΛ, Λεωφ. Φυλής 38
τηλ.   6977922678, 6976684359)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


        Με  επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γ.Ε.Λ. Άνω Λιοσίων, η εκδήλωση  Αγωγής Σταδιοδρομίας που διοργανώθηκε από την
Ένωση Συλλόγων Γονέων Άνω  Λιοσίων,  σχετικά με τις εκπαιδευτικές διεξόδους, τον επαγγελματικό  προσανατολισμό και τον υποστηρικτικό ρόλο των γονέων με θέμα: «Επιλέγω δρόμους εκπαίδευσης για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία»

       Οι πολλοί γονείς  και μαθητές  που παρακολούθησαν την ημερίδα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από αξιόλογους και έμπειρους ομιλητές σχετικά με τις σχεδιαζόμενες νέες δομές του «νέου Γενικού και Τεχνολογικού Λυκείου», τις επιλογές πρόσβασης στη τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και το ρόλο των γονέων στις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές των παιδιών.

         Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Φυλής κ. Δημήτριος Μπουραίμης ο οποίος αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για τη πρωτοβουλία της ημερίδας, τόνισε τη σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού όχι μόνο για τους γονείς και μαθητές αλλά για το σύνολο της κοινωνίας. Επίσης χαιρετισμό απεύθυνε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής κ.  Αργύριος Αργυρίου ο οποίος επεσήμανε ότι ο σχολικός επαγγελματικός προσανατολισμός  είναι  υπαρκτή ανάγκη στις μέρες μας,  αναφέροντας την αντίθεσή του στη κατάργηση των ΓΡΑ.Σ.Ε.Π. και της διδασκαλίας του μαθήματος.

          Την εκδήλωση επίσης παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.  Δρόλιας Θεοδόσης, ο πρώην Δήμαρχος  Άνω  Λιοσίων κ. Ευάγγελος Χριστοφιλάκης, ο κ. Βασίλης Ντάκουρης Σύμβουλος Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς κ.α.  


                Με τιμή για το Διοικητικό  Συμβούλιο,


Χατζητρακόσιας   Νικόλαος                                          Παπανδρέου    Γεωργία
         Πρόεδρος                                                             Γενική  Γραμματέας 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια