Σε χρόνο ρεκόρ οι αποκαταστάσεις δρόμων λόγω βλαβών


    Το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης των Άνω Λιοσίων λόγω τις παλαιότητας έχει πολλά προβλήματα, αυτό το αποδεικνύουν και οι πολλές προγραμματισμένες διακοπές σε διάφορες περιοχές. Τις προηγούμενες μέρες έπεσε στην αντίληψή μας μια ξαφνική βλάβη που έγινε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης επί τις λεωφόρου Φυλής. Μας έκανε πραγματική εντύπωση το πόσο γρήγορα και μεθοδικά λειτούργησαν οι υπηρεσίες. Ο σωστός συγχρονισμός των υπαλλήλων Ύδρευσης - Περιβάλλοντος -
Δημοτικής Αστυνομίας από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη και τον αναπληρωτή δήμαρχο Μαρίνο Σαρλά είχαν σαν αποτέλεσμα η βλάβη και η αποκατάσταση του δρόμου να φτιαχτούν  σε ελάχιστες ώρες.
   Θα μας πείτε βέβαια πως πρέπει να αναφέρουμε αυτό το περιστατικό;
 Η απάντησή μας είναι πως ΝΑΙ, γιατί αυτό που όλοι θεωρούμε αυτονόητο σε άλλες περιοχές αλλά και στη δική μας πριν από μερικά χρόνια, παρόμοια βλάβη και αποκατάσταση του οδοστρώματος μπορεί να κράταγε εβδομάδες.
  Ίσως και ότι έχει βρεθεί η "χημεία" μεταξύ των αιρετών της διοίκησης του Δήμου Φυλής να ήταν και ο βασικός λόγος που οδήγησαν το Δήμαρχο Χρήστο Παππού να μην κάνει αλλαγές στο "άρμα" της διοίκησης του.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια