Αυτοψία του Star στο «άβατο» του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων-Η περιοχή θυμίζει «Άγρια Δύση»


Κάτοικοι και καταστηματάρχες «κρύβονται» πίσω από σιδερένια κάγκελα και αλεξίσφαιρα τζάμια

Αγρια Δύση θυμίζει πλέον η περιοχή στα Άνω Λιόσια και στο Ζεφύρι. Οι κάτοικοι πηγαίνουν κάθε μέρα στην δουλειά τους και ζουν με τον φόβο ότι από στιγμή σε στιγμή θα μπει ένας μασκοφόρος ένοπλος για να τους ληστέψει.
Όπως θα δείτε και στην αυτοψία που έκανε το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας, τα περίπτερα έχουν μετατραπεί σε απόρθητα φρούρια με κάμερες ασφαλείας σε όλα τα σημεία.
Τα σιδερένια κάγκελα αλλά και τα αλεξίσφαιρα τζάμια που έχουν τοποθετήσει οι περιπτεράδες παραπέμπουν στα πιο ασφαλή υποκαταστήματα τράπεζας.
Όμως όσο και να σας φαίνεται απίστευτο το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να βρει
κάποιος εδώ στην Άγρια Δύση στο Ζεφύρι είναι ένα πυροβόλο όπλο.
Οι επιτήδειοι προμηθεύονται όπλα που παίρνουν άσφαιρα και με στην συνέχεια τα μετατρέπουν σε θανατηφόρα.
«Πρόκειται για μετασκευασμένα πιστόλια κρότου λάμψεως που μπορούν σίγουρα να κάνουν μεγάλη ζημιά, επιφέροντας ακόμα και θάνατο. Τα μετατρέπουν και παίρνουν κανονικά φυσίγγια, πυροβόλου όπλου», δήλωσε τηλεφωνικά στο Star ο Φάνης Ρωμαίος.
Η πιο συνηθισμένη διαδικασία που ακολουθούν οι ληστές είναι όταν εισβάλλουν στα σπίτια να παίρνουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων. Στη συνέχεια τα φέρνουν σε ερημικές περιοχές όπως είναι το Ζεφύρι.
Στην αυτοψία που έκανε το Star, εντοπίσαμε και μια παράνομη μάντρα με ανταλλακτικά αυτοκίνητων αγνώστου προέλευσης.
Προφυλακτήρες φτερά καπό και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς βρίσκονταν μέσα στην πρόχειρη περίφραξη κοντά στο σημείο όπου βρήκαμε τα κλεμμένα και καμμένα αυτοκίνητα. Οι περιοχές στις οποίες κάναμε αυτοψία αποτελούν άβατο ακόμη και για τους αστυνομικούς οι οποίοι μπαίνουν μόνο σε έκτακτη ανάγκη και συνοδευόμενοι από τις ειδικές δυνάμεις.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  Ε Δ Ω

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια