ΑΠΟΦΑΣΗ 2η 2014

.
Άνω Λιόσια 02-01-2014
ΑΠΟΦΑΣΗ 2η
Ο Δήμαρχος Φυλής
Έχοντας υπόψη 
1. Τις διατάξεις των άρθρων 58. Του Ν. 3852/2010 << Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης >> (Α΄87), αναφορικά με ορισμό Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου. 
2. Τις διατάξεις των άρθρων 88 και 89 του ν 3463/2006. 
3. Το από 30-12-2010 Πρακτικό ορκωμοσίας του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Φυλής, οι οποίοι ανακηρύχθηκαν επιτυχόντες στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και της επαναληπτικής της 14ης Νοεμβρίου 2010. 
4. Την οργάνωση των υπηρεσιών του δήμου Φυλής και των αρμοδιοτήτων όπως αυτές αναφέρονται στο ΦΕΚ 3161/30 Δεκ 2011, Τεύχος Β 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ 
A. Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία και έδωσαν τον κατά νόμο όρκο, ως αναπληρωτές – εκπρόσωπους Δημάρχου, ως αναπληρωτές αντιδημάρχους και εντεταλμένους συμβούλους του δήμου Φυλής από την υπογραφή της παρούσας, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Το Δημοτικό Σύμβουλο Μηλιώνη Σωτήριο ως Αναπληρωτή Δήμαρχο - Εκπρόσωπο, αναπληρωτή Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και ποιότητας Ζωής και εντεταλμένο για: Θέματα Πολεοδομίας (Δόμησης), Την καταγραφή τον έλεγχο και την παρακολούθηση της πορείας είσπραξης εσόδων καθώς και των εξόδων αρμοδιότητάς του, την αποζημίωση του Πάρκου Πόλης και την υλοποίηση των πράξεων εφαρμογής. Υπεύθυνο παρακολούθησης και έγκρισης της εξερχόμενης αλληλογραφίας.

2. Το Δημοτικό σύμβουλο Χατζηλέρη Κυριάκο ως αναπληρωτή Δήμαρχο – Εκπρόσωπο, αναπληρωτή αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών και εντεταλμένο για:  Θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών,  θέματα ενεργειακής εξοικονόμησης και αυτονομίας, καταγραφής ελέγχου και  παρακολούθησης της πορείας είσπραξης εσόδων αρμοδιότητάς του, για τα συνεργεία αυτεπιστασίας όταν αυτά εντάσσονται σε έργα σε όλη την επικράτεια του Δήμου Φυλής και  για την παρακολούθηση και τήρηση των φακέλλων των δημοτικών εγκαταστάσεων, σχολείων, νηπιαγωγείων,παιδικών σταθμών και Αθλητικών εγκαταστάσεων ιδιαίτερα ως προς τη στατική τους επάρκεια.
3. Το Δημοτικό Σύμβουλο Μανωλά Γεώργιο ως αναπληρωτή αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και εσόδων και εντεταλμένο για θέματα Λαϊκών αγορών, δασοπροστασίας, κυκλοφορίας, Φυλάκων και Φύλαξης του Δήμου Φυλής.
4. Το Δημοτικό Σύμβουλο Κατσίλα Κωνσταντίνο αναπληρωτή Τοπικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Φυλής και εντεταλμένο για την εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού, στη Δ.Ε. Φυλής. Εντεταλμένο για: την παρακολούθηση των προγραμματικών συμβάσεων, για τη σύνταξη των φακέλων όλων των δημοτικών εγκαταστάσεων, σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών  και αθλητικών εγκαταστάσεων και την καταγραφή τον έλεγχο και την παρακολούθηση της πορείας είσπραξης εσόδων και των εξόδων αρμοδιότητας του.
5. Το Δημοτικό Σύμβουλο Δρόλια Θεοδόση αναπληρωτή τοπικό Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και εντεταλμένο για:  Την εκτέλεση του τεχνικού προγράμματος, του προϋπολογισμού και  για το ΚΑΠΗ στη Δ.Ε. Ζεφυρίου.
6. Το Δημοτικό Σύμβουλο Δρόλια Παναγιώτη ως εντεταλμένο για θέματα κοινωνικής προστασίας και για τη λειτουργεία του  ΚΕΠ Ζωφριάς.
7. Τη Δημοτική Σύμβουλο Κατσανού Έλλη ως εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού και λειτουργείας του Ωδείου.
8. Τη δημοτική σύμβουλο Αγγέλου Σταυρούλα ως εντεταλμένη για τη λειτουργεία των  ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων και της ανάπλασης του πάρκου πόλης
9. Το δημοτικό σύμβουλο Κλαπάκη Μανούσο ως εντεταλμένο για θέματα φύλαξης και ποιότητας ζωής στη ΔΕ Ζεφυρίου.
Β. Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος

Μπουραΐμης Δημήτριος

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια