ΑΠΟΦΑΣΗ 1η 2014

.
Άνω Λιόσια 02-01-2014
ΑΠΟΦΑΣΗ 1η 
Ο Δήμαρχος Φυλής
Έχοντας υπόψη
1. Τις διατάξεις των άρθρων 58 παρ. 1 εδ. γ,΄ 59 παρ. 1,2,5,6 και 282 παρ. 16 του Ν. 3852/2010 << Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης >> (Α΄87), αναφορικά με ορισμό Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου.
2. Την υπάριθμ. 46494/13-8-2010 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης << Ορισμός αριθμού δημοτικών συμβούλων κάθε εκλογικής περιφέρειας του άρθρου 25 του Ν. 3852/2010, με βάση τον πληθυσμό της, όπως προκύπτει από την τελευταία απογραφή >> κατά την οποία ο πληθυσμός του Δήμου Φυλής είναι 38230.
3. Το γεγονός ότι ο Δήμος Φυλής εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 59, παρ 2 του Ν. 3852/2010 και επομένως μπορεί να ορισθούν πέντε (5) Αντιδήμαρχοι.
4. Το από 30-12-2010 Πρακτικό ορκωμοσίας του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Φυλής, οι οποίοι ανακηρύχθηκαν επιτυχόντες στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 και της επαναληπτικής της 14ης Νοεμβρίου 2010.
5. Τις διατάξεις της παρ Στ, υποπαρ. Στ.1, 1 Α του ν 4093/2012.
6. Τις διατάξεις του άρθρου 3 παρ 3ε του ν 4051/2012.
7. Τις διατάξεις του άρθρου 3 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στο με αριθμ. 256/31 Δεκ 2012 ΦΕΚ.
8. Την οργάνωση των υπηρεσιών του δήμου Φυλής και των αρμοδιοτήτων όπως αυτές αναφέρονται στο ΦΕΚ 3161/30 Δεκ 2011, Τεύχος Β
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
A. Ορίζει τους παρακάτω Δημοτικούς Συμβούλους που ανήκουν στην πλειοψηφία και έδωσαν τον κατά νόμο όρκο, ως αντιδημάρχους του δήμου Φυλής από την υπογραφή της παρούσας, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:

1. Στο Δημοτικό Σύμβουλο  Αβράμη Σταμάτη τα καθήκοντα του Τοπικού Αντιδημάρχου Δ.Ε. Φυλής με αρμοδιότητα, όλες τις τοπικές υποθέσεις, σε ότι αφορά στις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν στη Δ.Ε. Φυλής: Την καθαριότητα και ανακύκλωση, το περιβάλλον και το πράσινο, τη συντήρηση οδοποιίας και υποδομών, το Κοιμητήριο Φυλής, τα διοικητικά θέματα, τα θέματα κοινωνικής πολιτικής παιδείας και αθλητισμού, τα οικονομικά θέματα, τα θέματα ΚΕΠ, τα έσοδα πρώην δήμου Φυλής  και της νυν ΔΕ  Φυλής, σε ότι αφορά, την καταγραφή και την παρακολούθηση της πορείας είσπραξης αυτών (ανταποδοτικά κλπ) και τα έξοδα της ΔΕ  Φυλής με βάση τα έσοδα της, ιδιαίτερα αυτών που συνδέονται με τα έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα.
2. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Γεωργιάδη Βασίλειο τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα: Από τη διεύθυνση περιβάλλοντος και πρασίνου, το τμήμα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας και το τμήμα πρασίνου. Το αποχετευτικό και το δίκτυο όμβριων υδάτων ως προς τα θέματα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Φυλής. Την επισκευή, αποκατάσταση και συντήρηση του παραθεριστικού κέντρου Μυρσίνης. Τον καθαρισμό των ρεμάτων και του περιαστικού πρασίνου και των δασών, τη συλλογή της βιομάζας. Την παρακολούθηση των εσόδων που πηγάζουν από τις αρμοδιότητές του και τα αντίστοιχα έξοδα τους ιδιαίτερα αυτών που συνδέονται με έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα. Την παρακολούθηση όλων των συνεργείων αυτεπιστασίας σε όλη την επικράτεια του δήμου Φυλής.
3. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Λιόση Νικόλαο τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και εσόδων του Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα :Τη διεύθυνση των διοικητικών Υπηρεσιών .Τη διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών ως προς τα έσοδα. Τη διεύθυνση περιουσίας και προμηθειών και τη διεύθυνση ΚΕΠ του Δήμου Φυλής. Του συντονιστή και υπεύθυνου ως προς την υλοποίηση των εσόδων σε όλες τις αρμόδιες για τα έσοδα υπηρεσίες του Δήμου.
4. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Μπρέμπο Αριστείδη τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Φυλής με αρμοδιότητα: Τη διεύθυνση καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Φυλής εκτός των αποκεντρωμένων τμημάτων. Τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου εκτός του τμήματος περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας και του τμήματος πρασίνου καθώς και των αποκεντρωμένων τμημάτων. Την εποπτεία της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και των εγκαταστάσεών του, αναλαμβάνοντας την αρμοδιότητα της φροντίδας και μεταφροντίδας του και την αποκατάσταση του Ζωτικού του Χώρου. Τη σύνταξη κτηματολογίου για τον πέριξ του ΧΥΤΑ και του παρακείμενου κοιμητηρίου όπως ορίζεται Βόρεια από την Αττική Οδό, Νότια από την Πειφ. Οδό Αιγάλεω, Δυτικά του ΒΙΠΑ-ΒΙΟΠΑ Ασπροπύργου και Ανατολικά της Πειφ. Οδού Αιγάλεω.  Την υλοποίηση των όρων και περιορισμών της ζώνης προστασίας όρων Αιγάλεω – Πάρνηθας.Την παρακολούθηση των εσόδων που πηγάζουν από τις αρμοδιότητές του και των εξόδων αυτών ιδιαίτερα αυτών που συνδέονται με έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα.
5. Στο Δημοτικό Σύμβουλο Ραφτέλη Γεώργιο τα καθήκοντα του Τοπικού Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ζεφυρίου με αρμοδιότητα. όλες τις τοπικές υποθέσεις, σε ότι αφορά τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που λειτουργούν στη Δ.Ε. Ζεφυρίου: Την καθαριότητα και ανακύκλωση, το περιβάλλον και το πράσινο, τη συντήρηση οδοποιίας και υποδομών, τα διοικητικά θέματα, τα θέματα κοινωνικής πολιτικής παιδείας και αθλητισμού, τα οικονομικά θέματα, τα θέματα ΚΕΠ, τα έσοδα πρώην δήμου Ζεφυρίου  και της νυν ΔΕ Ζεφυρίου, σε ότι αφορά, την καταγραφή και  παρακολούθηση της πορείας  είσπραξης (ανταποδοτικά κλπ) και τα έξοδα με βάση τα έσοδα της ΔΕ  Ζεφυρίου, ιδιαίτερα, αυτών που συνδέονται με τα έσοδά της ανταποδοτικού χαρακτήρα. Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Φυλής.
Β. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

-Ο-
Δήμαρχος Φυλής

Δημήτριος Σ. Μπουραΐμης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια