Η Intrum να κάνει αμέσως δεκτά τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων μας

 





Συνάδελφος πρώην επαγγελματίας, πατέρας τριών παιδιών, αναγκάστηκε να πάρει στεγαστικό δάνειο 80000€ για την απόκτηση κατοικίας στα Άνω Λιόσια, υπολογίζοντας ότι με το εισόδημα που είχε μπορούσε να το αποπληρώνει χωρίς πρόβλημα.

Την περίοδο της οικονομικής κρίσης όπως χιλιάδες άλλοι επαγγελματίες είδε την δουλειά και το εισόδημά του να εξανεμίζονται ενώ ταυτόχρονα τα έξοδα κάλπαζαν, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να κλείσει την επιχείρησή του.

 Όπως είναι φυσικό και παρ’ ότι για μεγάλο διάστημα με στερήσεις του ιδίου και της οικογένειάς του κατάφερνε να αποπληρώνει τις δόσεις του δανείου, οι υποχρεώσεις διαβίωσης μιας πενταμελούς οικογένειας και σοβαρά προβλήματα υγείας που προέκυψαν, τον οδήγησαν να μην μπορεί να ανταποκριθεί.

Πλέον ο συνάδελφος δουλεύει ως ωρομίσθιος. Πρόθεση του είναι να αποπληρώσει το δάνειο. Όμως βρίσκει τείχος στις παράλογες αξιώσεις της εταιρίας Intrum. Οι απαιτήσεις τους είναι εξωπραγματικές για κάθε λαϊκή οικογένεια αφού ζητάνε ξεκινώντας με δόση 650€ μηνιαία για 3 χρόνια, μετά τον 5ο χρόνο και για τα 31 επόμενα χρόνια (μέχρι δηλαδή ο συνάδελφος να φτάσει τα 86 και το δάνειο να κυνηγάει τα παιδιά του) να δίνει πάνω από 900€.

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Φυλής στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας και της οικογένειάς του.

Απαιτούμε η Intrum να προχωρήσει άμεσα σε ευνοϊκή ρύθμιση με τον συνάδελφο και σύμφωνα με τις πραγματικές οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας ώστε να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια.

Γνωρίζουμε ότι η εταιρία σήμερα επέδειξε πρωτοφανή απανθρωπιά, επιμένοντας να προχωρήσει ο πλειστηριασμός σε σπίτι λαϊκής οικογένειας στον Ασπρόπυργο, παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να βρεθεί μια λύση σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της οικογένειας. Αυτοί είναι! Θέλουν να αρπάξουν τα σπίτια του λαού με κάθε τρόπο. Δεν θα τους περάσει!

Προειδοποιούμε την εταιρία να κρατήσει τα νύχια της μακριά από το σπίτι του συναδέλφου μας και κάθε άλλου συνανθρώπου μας. Γνωρίζουν καλά ότι σε αντίθετη περίπτωση το εργατικό λαϊκό κίνημα θα τους γίνει καθημερινός εφιάλτης μέχρι να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα μας!

Όλοι αύριο Τετάρτη 16/10 και ώρα 8.30 π.μ.

Στην κινητοποίηση έξω από τα γραφεία της Intrum

Λ. Μεσογείων 109-111

Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός!

Τα σωματεία και οι φορείς του Δήμου Φυλής

Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου, Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου, Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων (ΟΓΕ), Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου (ΟΓΕ)ΕθνικόΣυμβούλιοκατά των Ναρκωτικών (Παράρτημα Μενιδίου - Φυλής), Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος «Γεννηματά 2»,Σύλλογος Τριτέκνων Δήμου Φυλής, Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζωφριάς, Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 3ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων& Εμπ/λων Δυτικής Αττικής, Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσουκλιδίου «Η ΕΝΩΣΗ», Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου, Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια