Απάντηση Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου σε ανάρτηση Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής

 



Βαθύτατα ενοχλημένοι και θιγμένοι, πληροφορηθήκαμε για πρόσφατη ανάρτηση της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Φυλής» στα social, μέσω της οποίας κάποιοι αποφάσισαν ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ να… αγωνιστούν υπέρ των «δικαιωμάτων του λαού στον αθλητισμό», παρεμβαίνοντας στα διοικητικά του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Συλλόγου της πόλης μας, του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

Υποχρεούμαστε, ως διοίκηση του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου αποτελούμενη από ανθρώπους που σεβόμαστε και αγωνιζόμαστε αληθινά, καθημερινά, επί σειρά ετών και σε βάρος του πολύτιμου οικογενειακού μας χρόνου, για τη διατήρηση της λαμπρής πορείας του, σε όλα τα επίπεδα, να δώσουμε απάντηση σε αυτό το μανιφέστο που μόνο ανακρίβειες ελλιπούς ενημέρωσης περιέχει, εκθέτοντας τους ίδιους περισσότερο.

Click me!

Κυρίες και κύριοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Φυλής,   

Λυπούμαστε που δεν είχατε την υποτυπώδη ευαισθησία να ενημερωθείτε – προτού εξ ονόματός μας διαμαρτυρηθείτε - για την ιστορία του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, που αν σήμερα υπάρχει και επιτελεί σημαντικό κοινωνικό έργο στη νεολαία μας, το οφείλει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη διοίκηση που ΕΣΕΙΣ κατηγορείτε για αδιαφορία και για εμάς έχει όνομα: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ – Δήμαρχος Φυλής!

Θα μπορούσατε, τουλάχιστον, να ανατρέξετε στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου μας και στις εκατοντάδες ευχαριστήριες αναρτήσεις μας προς τη διοίκηση του Χρήστου Παππού και τους συνεργάτες του για τις επί δεκαετίας παροχές τους προς τον σύλλογο και τους αθλητές μας (ρουχισμό, αθλητικό υλικό, εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών που μας φιλοξενούν, κάλυψη των εξόδων μετακίνησης - ακόμα και διατροφής! - των αποστολών μας σε επίσημα πρωταθλήματα), τις οποίες με το ελάχιστο φιλότιμο που διαθέτουμε ως μέλη αυτού του «λαού» που αναφέρεστε, τις αναγνωρίζουμε με ευγνωμοσύνη!


Click me!

Μάθετε, λοιπόν, πως δεν θα επιτρέψουμε σε καμία πολιτική παράταξη να εκμεταλλευτεί τις επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών μας για μια χούφτα… «γαρύφαλλα», πόσο μάλλον σε εκπροσώπους παρατάξεων που ΟΥΔΕΠΟΤΕ ωφέλησαν έμπρακτα την ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης, ή – έστω - παραβρέθηκαν ως θεατές στις κερκίδες κρίσιμων αγώνων αυτών των παιδιών!

Μάθετε ακόμα πως ο αθλητισμός και οι σύλλογοι που πρεσβεύουν τις αξίες του δεν ενδείκνυνται για εξεγέρσεις και ξεσηκωμούς. Η συνοχή της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που έχουμε δημιουργήσει σε αυτόν τον σύλλογο ΔΕΝ διασπάται και ο κοινός σκοπός των μελών του Δ.Σ. του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, να αναδεικνύει τα διαμάντια αυτής της πόλης, ΔΕΝ αποσπάται!

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να υπηρετούμε τις διαχρονικές αξίες του «ευ» στον αθλητισμό και να προασπιζόμαστε την ανάγκη της «λαβωμένης» από αρνητικά δημοσιεύματα πόλης του Ζεφυρίου, να δημιουργήσει το μέλλον που της αξίζει μέσα από αυτά τα παιδιά που τη δοξάζουν με τις επιτυχίες τους, αναγνωρίζοντας παράλληλα τους ανθρώπους που τους προσφέρουν τα κίνητρα και είναι συνοδοιπόροι στο έργο μας…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια