Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο στα Ανω Λιόσια: «Φοβήθηκα ότι θα γίνει μακελειό» (βίντεο)

 



Αλέξανδρος Γύγος


Τον τρόμο έζησαν εργαζόμενοι και πελάτες μέσα σε φαρμακείο όταν εισέβαλε ένοπλος ληστής στα Άνω Λιόσια.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας (2/9) το φαρμακείο της Αθηνάς Μπουρούνη στα Άνω Λιόσια εφημέρευε. Μέσα, ήταν η ιδιοκτήτρια, δυο ακόμη εργαζόμενες αλλά και δύο πελάτες. Αυτό δεν πτόησε τον δράστη να εισβάλει στο φαρμακείο κρατώντας όπλο και να απειλεί ότι θα το χρησιμοποιήσει αν δεν πάρει τα χρήματα από το ταμείο.

Click me!


Η ιδιοκτήτρια Αθηνά Μπουρούνη μίλησε στο IEidiseis.gr και περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε με τον ένοπλο ληστή:

«Έβγαλε το όπλο από την τσέπη και το πήγαινε πέρα δώθε, πάνω κάτω, φώναζε σαν τρελός, μείνετε όλοι μέσα, κάποια παιδιά πήγαινε να βγουν έξω γιατί φοβήθηκαν και τους λέει, καθίστε μέσα, κούναγε το όπλο πάνω κάτω εγώ φοβήθηκα ότι θα γίνει μακελειό γιατί δεν ήξερα αν ήταν το πιο αληθινό η ψεύτικο», όπως περιέγραψε.

Επέδειξε ψυχραιμία και επαγγελματισμό προκειμένου να μη κινδυνεύσει κανένας.

«Βρισκόμαστε σε κίνδυνο ουσιαστικά να πάσα στιγμή μπορεί να πει κάποιος με όπλο να μας πάρει το ταμείο να μας πυροβολήσει και να τεθεί σε κίνδυνο και ο κόσμος που έχουμε μέσα», σημείωσε.

Ο ληστής μάλιστα, για αρκετή ώρα καθόταν έξω από το φαρμακείο και παρατηρούσε τις κινήσεις των υπαλλήλων, όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία εισέβαλε μέσα.

Αφού πήρε τα χρήματα και τα έβαλε στην τσέπη του τράπηκε σε φυγή με τη μηχανή του που είχε παρκάρει λίγα μέτρα πιο κάτω, αλλά κάμερα κλειστού κυκλώματος την κατέγραψε. Είναι βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές και εξετάζουν καρέ καρέ προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Και δεύτερη ληστεία από τον δράστη σε λιγότερο από 12 ώρες στον ίδιο δρόμο

listeia anolisia farmakeio1 2e6c9

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι στον ίδιο δρόμο που είναι το φαρμακείο και σε απόσταση 100 μέτρων, λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα μετά τις 7 το πρωί, ληστής με απειλή όπλου εισέβαλε στον φούρνο, και με την απειλή του όπλου πήρε περίπου 150 ευρώ από το ταμείο. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες από τους υπαλλήλους, που έχουν δει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος, αναφέρουν ότι πρόκειται για τον ίδιο ληστή.

Η αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι έχουν αρκετά στοιχεία και είναι ζήτημα χρόνου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Δείτε το βίντεο από το newsbomb.gr:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια