Τ.Ε. Βορειοδυτικής Αττικής : Ο κ Μπούρας επιχειρεί να εμφανιστεί ότι τάχα μου δήθεν παρεμβαίνει και λύνει προβλήματα





 Πρώτα ψηφίζουν και εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική και μετά εμφανίζονται ότι μας σώζουν από τα αποτελέσματά της!

Τις τελευταίες ώρες κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ κ Μπούρας επιχειρεί να εμφανιστεί ότι τάχα μου δήθεν παρεμβαίνει και λύνει προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχολεία της Δυτικής Αττικής λόγω των απαράδεκτων συγχωνεύσεων που τους μαθητές τους αντιμετωπίζει ως αριθμούς και τη μόρφωσή τους ως κόστος.
Click me! 


Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε είναι ότι πρόκειται για κοροϊδία και εξηγούμαστε:
  • 1) Οι συγχωνεύσεις τμημάτων γίνεται κατ’ εφαρμογή παλαιότερου νόμου της κυβέρνησης της ΝΔ που ο κ Μπούρας και οι υπόλοιποι κυβερνητικοί βουλευτές υπερψήφισαν στο όνομα τότε της «αναβάθμισης» της εκπαίδευσης.
  • 2) Ο κ. Μπούρας και οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί παρεμβαίνει αφού όλοι μαζί χειροκροτούσαν τον κ Μητσοτάκη που τα έβλεπε όλα καλά καμωμένα και μίλαγε για αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.
  • 3) Ο κ. Μπούρας και τα κυβερνητικά στελέχη που αυτοπροβάλλονται ότι «παρεμβαίνουν και λύνουν το πρόβλημα» δεν γνώριζαν εδώ και εβδομάδες την εγκύκλιο του υπουργείου, δεν γνώριζαν το τεράστιο κύμα αγανάκτησης και διαμαρτυρίας από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές?

 Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για φθηνό επικοινωνιακό σόου, αλλά αν νομίζουν ότι με αυτά τα τεχνάσματα θα περιορίσουν τη μεγάλη και δικαιολογημένη δυσαρέσκεια είναι βαθιά γελασμένοι.
Τους ενημερώνουμε επίσης ότι και με τη δική τους ψήφο καταργήθηκαν οι σχολικές επιτροπές, με αποτέλεσμα να έχει οξυνθεί ακόμα περισσότερο το θέμα της υποχρηματοδότησης για τις ανάγκες λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Αυτά για να μην ψηφίζουν πρώτα την αντιλαϊκή πολιτική και μετά να μας εμφανίζονται ως σωτήρες από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής που και οι ίδιοι ψήφισαν.
Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και όλος ο λαός μαζί με τους μαθητές θα διεκδικήσουν με τον αγώνα τους ένα σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει, ούτε θα θεωρεί κόστος τη μόρφωση.

Τ.Ε. Βορειοδυτικής Αττικής της ΚΟΑ του ΚΚΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια