Αυτοψία του enwsi.gr στα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson που κατασκευάζονται στα Λιόσια

 


  Όπως έχει γίνει γνωστό, οι Ακαδημίες της ΑΕΚ έχουν περάσει στα χέρια του επιχειρηματία Επαμεινώντα Ζούζουλα, ο οποίος θα «τρέξει» από εδώ και πέρα όλο το πρότζεκτ, ευελπιστώντας στο μέλλον να φέρει αποτελέσματα, λειτουργώντας σε επαγγελματικά πρότυπα.   Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, το σημαντικότερο είναι οι εγκαταστάσεις. Από εκεί έχει ξεκινήσει αυτό το επιχείρημα, καθώς ήδη προχωράνε τα έργα για την κατασκευή δύο γηπέδων, στους χώρους πάρκινγκ πέριξ του γηπέδου. Όλα γίνονται με γοργούς ρυθμούς και οι εργασίες βρίσκονται στο κόκκινο, αφού σκοπός είναι να μπορούν να προπονούνται οι ακαδημίες σε αυτά τα γήπεδα, μέσα στην χρονιά που μας έρχεται.


Click me!

Αυτό θα βοηθήσει και την πρώτη ομάδα, καθώς δεν θα χρειάζεται να μετακομίζει αλλού για προπόνηση, εφόσον το γήπεδο θα χρησιμοποιείται για διάφορες εκδηλώσεις, αφού θα μπορεί να πηγαίνει δίπλα. Έτσι θα αποσυμφορηθεί και η κεντρική σάλα, όπου εκτός από την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες, διεξάγονται και άλλα πρωταθλήματα σε αυτό το γήπεδο, οπότε πλέον θα υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες ώρες.

Το enwsi.gr βρέθηκε στα Λιόσια και κατέγραψε όλες τις εργασίες που γίνονται.


Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, τα γήπεδα αυτά θα δημιουργηθούν στο πάρκινγκ που υπήρχε, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως, από την πίσω μεριά σε σχέση με αυτή που συνήθως μπαίνει ο κόσμος (Οδο Αρτάκης). Εκεί υπήρχε μια πολύ μεγάλη επιφάνεια που πλέον θα χρησιμοποιηθεί για να δημιουργηθούν τα δύο γήπεδα, αφαιρώντας τις θέσεις πάρκινγκ, που ήταν για τον κόσμο και τους δημοσιογράφους.

Για να μπορέσει η ΑΕΚ να καλύψει τις χαμένες θέσεις, ώστε να προσφέρει στον κόσμο της κατάλληλους χώρους για στάθμευση, θα δημιουργηθεί ένα πάρκινγκ επί της οδού Τραπεζούντος. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, ανήκουν στην ΚΑΕ ΑΕΚ, που είναι ιδιοκτήτρια του κλειστού των Άνω Λιοσίων, οπότε μπορεί να τους χειριστεί όπως θέλει εκείνη. Το σχέδιο που υπάρχει, είναι να εκμεταλλευτεί τον χώρο που υπάρχει στην οδό Τραπεζούντος και τις ημέρες του αγώνα, να κλείνει, είτε με μπάρα, είτε με κάποιο άλλο τρόπο, ώστε να εξυπηρετεί μόνο τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο, με την κατάλληλη φύλαξη.



Τα έργα στα νέα γήπεδα προχωράνε με βάση τα χρονοδιαγράμματα και πλέον μπορεί κανείς να δει τα όρια που θα έχουν στις παρακάτω φωτογραφίες. Σκοπός είναι μέσα στους δύο, τρεις επόμενους μήνες να έχουν ολοκληρωθεί και να μπορούν να κάνουν προπόνηση οι ακαδημίες. Είναι σημαντικό για μια ομάδα να μπορεί να έχει όλες τις ακαδημίες της μαζί και δίπλα από την ανδρική ομάδα.

Αυτοψία enwsi.gr: Εκεί θα γίνουν τα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson-Τι θα γίνει με το πάρκινγκ (ΦΩΤΟ)Αυτοψία enwsi.gr: Εκεί θα γίνουν τα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson-Τι θα γίνει με το πάρκινγκ (ΦΩΤΟ)Αυτοψία enwsi.gr: Εκεί θα γίνουν τα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson-Τι θα γίνει με το πάρκινγκ (ΦΩΤΟ)Αυτοψία enwsi.gr: Εκεί θα γίνουν τα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson-Τι θα γίνει με το πάρκινγκ (ΦΩΤΟ)Αυτοψία enwsi.gr: Εκεί θα γίνουν τα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson-Τι θα γίνει με το πάρκινγκ (ΦΩΤΟ)Αυτοψία enwsi.gr: Εκεί θα γίνουν τα δύο νέα γήπεδα της ΑΕΚ Betsson-Τι θα γίνει με το πάρκινγκ (ΦΩΤΟ)

Οι εγκαταστάσεις είναι αυτές που αλλάζουν επίπεδο έναν σύλλογο και η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει βήματα σε αυτόν τον τομέα, πρώτα με την απόκτηση του κλειστού των Άνω Λιοσίων και την μεταμόρφωση του σε ένα σύγχρονο γήπεδο και τώρα με την δημιουργία δύο νέων γηπέδων για την Ακαδημία. 
Θα χρειαστούν χρόνια δουλειάς, αλλά τουλάχιστον μπαίνουν σε σωστές βάσεις.

ΠΗΓΗ: enwsi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια