Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Β/Α Αττικής

 



Συμπαραστεκόμαστε στον πυρόπληκτο πληθυσμό της Βορειανατολικής Αττικής!

Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στον Βαρνάβα και λόγω της παντελούς έλλειψης μέτρων αντιπυρικής προστασίας, έλαβε μεγάλες διαστάσεις, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες ζημιές στην περιουσία του λαού, καθώς και τεράστια περιβαλλοντική καταστροφή σε όλη την Βορειοανατολική Αττική.

Click me!

Η κυβέρνηση αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως η μόνη ετοιμότητα που έχει είναι η αποστολή απανωτών μηνυμάτων 112, χωρίς να έχει λάβει κανένα ουσιαστικό μέτρο πρόληψης των δασικών πυρκαγιών, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Δεν ανεχόμαστε την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης που ζητάει από τους πολίτες να «συμμορφώνονται στις εντολές των αρχών» αφήνοντας μας κάθε φορά, απροστάτευτους και απογυμνωμένους από κάθε ουσιαστικό μέτρο πρόληψης και προστασίας. Αφήνοντας τη ζωή του λαού να κινδυνεύει και να γίνεται έρμαιο αυτής της εγκληματικής πολιτικής, όπου η προστασία της ανθρώπινης ζωή μετριέται με το κόστος και άρα δεν λαμβάνονται ουσιαστικά μέτρα. Μόνο από τις δασικές υπηρεσίες λείπουν πάνω από 1.500 δασολόγοι και 10.000 δασεργάτες, όλος αυτός ο μηχανισμός που έχει την ευθύνη των δασών και θα μπορούσε να αποτρέψει την καταστροφή.

Ως άμεση παρέμβασή καλούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους σε:

Νερά, Γάζες, Φυσιολογικούς όρους, Κολλύρια για τα μάτια, Μπεταντίν, Πούλβο, Αλοιφές εγκαυμάτων.

Η συλλογή θα γίνει αύριο Τρίτη, 13 Αυγούστου, 10:00- 12:00 στα γραφεία των σωματείων του Δήμου Φυλής, οδός Σωτήρη Πέτρουλα (Πλατεία Ηρώων Άνω Λιόσια) 

 

Σύλλογος Γυναικών Άνω Λιοσίων

Σύλλογος Γυναικών Ζεφυρίου

Ένωση Συνταξιούχων Φυλής

Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Άνω Λιοσίων και Φυλής

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής

Ένωση ΕΒΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου

Παράρτημα Δήμου Φυλής Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών

12/08/2024


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια