Πώς έγινε η τραγωδία στη χωματερή





Η δημοσιογράφος  Έφη Φαναρά μίλησε με τον Πρόεδρο οδηγών απορριμματοφόρων Δήμου Αθηναίων, Ηλία Κουτσιμπελη,  για την τραγωδία που συνέβη το πρωί της Κυριακής (28/7/24) στη χωματερή Φυλής με τον 60χρονο να παρασύρεται από το απορριμματοφόρο που οδηγούσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. 


Click me!

Ο κ. Κουτσιμπέλης ανάφερε στη δημοσιογράφο του newsit.gr για το τι μπορεί να συνέβη και πώς μπορεί να έγινε το κακό…

«Σήμερα δυστυχώς είχαμε ένα τραγικό δυστύχημα. Ένας οδηγός απορριμμάτων ενώ είχε ανέβει στη χωματερή και έκανε απόρριψη των σκουπιδιών, κατεβαίνοντας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε να έχει παρασυρθεί από το ίδιο του το όχημα» αναφέρει για το δυστύχημα με το απορριμματοφόρο στα Άνω Λιόσια.
«Ακολούθησε μια πορεία παλαβή, σταμάτησε σε κάτι αναχώματα και ο οδηγός βρέθηκε πίσω από το φορτηγό και τον πάτησε. Μια από τις εκδοχές που εξετάζεται είναι να έχει γλιστρήσει επειδή συνηθίζεται ως τακτική να καταβρέχουμε το σημείο για να μη σηκώνεται σκόνη με αποτέλεσμα όμως να γλιστράνε τα αυτοκίνητα. Μπορεί να πανικοβλήθηκε και να πήδηξε« εξηγεί στο newsit.gr ο πρόεδρος των οδηγών απορριμματοφόρων, του Δήμου Αθηναίων.
Και προσθέτει: «Άλλη μια εκδοχή είναι να σταμάτησε για κάποιον προσωπικό του λόγο μπροστά από το όχημα να μην το είχε ασφαλίσει καλά και να λύθηκε το χειρόφρενο. Κάνεις δεν ξέρει δεν υπάρχει επίσημος μάρτυρας μόνο όσοι τον είδαν λίγο πριν και λίγο μετά. Η αστυνομία είναι εκεί και εξετάζει την κατάσταση».

Για να συμπληρώσουμε εμείς ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου το δυστύχημα οφείλεται στις γιγαντιές διαστάσεις, με τα συνεχή πανωσηκώματα, του ΧΥΤΑ Φυλής που έχει γίνει επικίνδυνος. Στις μεγάλες ανηφοροκατηφόρες που υπάρχουν πλέον στη χωματερή η οδήγηση των φορτηγών στους δρόμους που ανοίγονται για να φθάσουν στο ταμπάνι, θεωρείτε πολύ δύσκολη  με τους οδηγούν να μην μπορούν να έχουν τον έλεγχο των οχημάτων τους . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια