Στον Δήμο Φυλής η στέγη του ΕΚΑΒ Δυτικών Προαστίων

 


 

 Το ΕΚΑΒ στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ζητούσε έναν χώρο  για την στέγαση της Κινητής Ιατρικής Μονάδας (ΚΙΜ) Δυτικών Προαστίων για την αποτελεσματικότερη παροχή της επείγουσας προ νοσοκομειακής φροντίδας στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής επιχειρησιακής κάλυψης.  

Click me!    

  Ο Δήμος Φυλής ανταποκρίθηκε στο αίτημά του ΕΚΑΒ, για στεγασμένο χώρο, και του παραχώρησε   ισόγειο χώρο (επιφάνειας 60 m2) κτηρίου ιδιοκτησίας του, επί της οδού Αθηνών 31 (Δ.Ε. Άνω Λιοσίων) ,καθώς επίσης και αύλειου χώρου έμπροσθεν και παραπλεύρως του εν λόγω κτηρίου για την ασφαλή στάθμευση του οχήματος της ΚΙΜ που επιχειρεί στην περιοχή.
   Εγκρίθηκε από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ η παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο Φυλή,ς για την μετεγκατάσταση της ΚΙΜ, μετά από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στους συγκεκριμένους χώρους από κλιμάκιο αποτελούμενο από μηχανικό του Τμ. Τεχνικού της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ και διοικητικούς παράγοντες του Δήμου αφού κρίθηκαν ως κατάλληλοι για την στέγαση της ΚΙΜ.
   Ο Προέδρος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ πήρε την έγκριση για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον Δήμο Φυλής την παραχώρηση (χρησιδάνειο) διάρκειας πέντε (5) ετών άνευ ανταλλάγματος.  Έτσι τους επόμενους μήνες με την ολοκλήρωση των διαδικασιών το ασθενοφόρο των Δυτικών Προαστίων του ΕΚΑΒ θα έχει την στέγη του στον Δήμο Φυλής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια