Ο Δήμος Φυλής "χαρίζει" μεζονέτα, ποιες ενέργειες πρέπει να κάνετε για να την αποκτήσετε

 



  Μετά το σεισμό του 1999 το Ίδρυμα «A. Γ. Λεβέντη» κατασκεύασε και παρέδωσε στον τότε Δήμο  Άνω Λιοσίων 26 μεζονέτες  για να μείνουν σεισμόπληκτες οικογένειες. Έτσι δημιουργήθηκε μια μικρή συνοικία, που πήρε το όνομα του δωρητή, με  δρόμους που περνούν και φθάνουν στην κάθε πόρτα, σοφά ρυμοτομημένα καθώς επίσης ένα μικρό πάρκο με δεντράκια και θάμνους.


Click me!


 Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε μία από αυτές τις μςζονέτες να αλλάξει χέρι , με τον μοναδικό όρος που έθεσε ο Δήμος Φυλής να είναι "ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει το κόστος των επισκευών που θα υποδειχθούν από την Τεχνική Υπηρεσία". 
  Λογικά αναμένεται τις επόμενες μέρες να δημοσιοποιηθεί το χρονικό περιθώριο που θα έχουν οι δημότες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αιτηθούν για τη μεζονέτα στην Κοινωνική Υπηρεσία, η οποία σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  είναι αρμόδια να εισηγηθεί τον νέο ιδιοκτήτη. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να μάθουν  από την Τεχνική Υπηρεσία για τις φθορές που θα πρέπει να αποκατασταθούν για να έρθει η μεζονέτα στην κατοχή τους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια