Εύγε στην Ένωση Γονέων Ζεφυρίου! Μέριμνα για τη διάθεση παγωμένων νερών στους διαγωνιζόμενους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 



Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ζεφυρίου για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που αύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου διαγωνίζονται σε συνθήκες καύσωνα.

Μεριμνώντας για τις βέλτιστες συνθήκες στις οποίες καλούνται οι μαθητές και μαθήτριες να διαγωνιστούν και με την άρτια συνεργασία και συναίνεση της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Ζεφυρίου κας Αρμενάκα Βασιλικής, στο σχολείο θα διατίθενται τόσο για τους εξεταζόμενους όσο και για το προσωπικό, δωρεάν παγωμένα νερά.


Click me!


Η ανακοίνωση του Προέδρου της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Ζεφυρίου, κ. Βασίλη Νικολαϊδη:


"Αγαπητά μας παιδιά, υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων του ΓΕΛ Ζεφυρίου,


Σας ενημερώνουμε πως με πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ζεφυρίου και σε άριστη συνεργασία με τη Λυκειάρχη μας κα Αρμενάκα Βασιλική, στο σχολείο μας, αύριο 12 Ιουνίου 2024, θα διατίθενται παγωμένα εμφιαλωμένα νερά, τόσο για εσάς όσο και για το προσωπικό που συμμετέχει στην ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, προκειμένου να συμβάλλουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στην καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των συνθηκών καύσωνα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού σας.


Η σκέψη μας πάντα μαζί σας..."




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια