Πως προχωρούν οι ευρευνες της ΕΛΑΣ σε Χασιά και Ζωφριά





Δύο ήταν οι σοκαριστικές ειδήσεις για την περιοχή είχαμε την εβδομάδα που πέρασε. Η δολοφονική επίθεση στους εθελοντές στη Χασιά και  για τον 57χρονοπουπου προσπάθησε να κάψει τον νεκρό πατέρα του στη Ζωφρία. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό των ανθρώπων που ξυλοκόπησαν ανελέητα εθελοντές στην Πάρνηθα αλλά και να το τι έγινε τελικά στη Ζωφριά.


Click me!


   Η Αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο διακρίνονται δυο οχήματα, τα οποία μοιάζουν με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι εθελοντές στην Πάρνηθα.  Το βίντεο το οποίο δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star απεικονίζει ένα λευκό και ένα κόκκινο όχημα, στα οποία φέρεται να έχουν επιβιβαστεί οι δράστες της βάναυσης επίθεσης εις βάρος των εθελοντών στην Πάρνηθα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, τα δυο οχήματα ταιριάζουν με τις περιγραφές που έχουν δώσει τα θύματα, ενώ η Αστυνομία έχει συλλέξει υλικό και από άλλες κάμερες ασφαλείας, ώστε να βρεθεί στο ακριβές δρομολόγιο των δραστών. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με την έρευνα να επικεντρώνεται σε άτομα με καταγωγή από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. 



Για τη φρικιαστική  υπόθεση με την απανθρακωμένη σορό στα Λιόσια, όταν η αστυνομία μπήκε στην αυλή του σπιτιού την Παρασκευή 21 Μαΐου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία όσο προχωρούν οι έρευνες της ΕΛΑΣ. Όλη η γειτονιά στην οδό Αγαμέμνονος στα Λιόσια περίμενε με κομμένη την ανάσα για πως έγινε το κακό σε αυτό το σπίτι. , μιας και  οι γείτονές ήξεραν έναν ήρεμο άνθρωπο που φρόντιζε τον πατέρα του. Ο 57χρονος έχει ομολογήσει ότι εκείνος έκαψε τον πατέρα του. Όπως ισχυρίστηκε, το έκανε γιατί δεν είχε χρήματα για την ταφή του. Αρνήθηκε όμως πως τεμάχισε την σορό του. «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω. Ο πατέρας μου πέθανε πριν αρκετές εβδομάδες. Δεν τον τεμάχισα. Όπως τον μετέφερα με το στρώμα έφευγαν κάποια μέλη από τη σορό. Δεν είχα λεφτά για να τον θάψω», είχε αναφέρει ο 57χρονος. Από την ιατροδικαστική εξέταση της σορού του 82χρονου διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος, ο οποίος έπασχε από άνοια, έχασε την ζωή του από παθολογικά αίτια και όχι από εγκληματική ενέργεια αφού τα τραύματα του ήταν μεταθανάτια.
  Στο Αυτόφωρο οδηγείται σήμερα Δευτέρα 3 Ιουνίου ο 57χρονος μετά την εξέτασή του από ψυχίατρο, στον οποίο οδηγήθηκε,  που έκρινε ότι δεν χρήζει εγκλεισμού. Όπως προκύπτει από την έρευνα των αστυνομικών, ο ηλικιωμένος πατέρας του 57χρονου είχε πεθάνει από τον Φεβρουάριο και ο 57χρονος μαθηματικός δεν δήλωσε ποτέ τον θάνατο του πατέρα του. Όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως ο δράστης προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τη σορό του πατέρα του αφού θα έπρεπε να παραδώσει το σπίτι στο νέο ιδιοκτήτη του που απέκτησε μετά από πλειστηριασμό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια