Μικρή παράταση για τον διαγωνισμό του Επιχειρηματικού Πάρκου Φυλής

 



Μικρή παράταση πήρε ο διαγωνισμός για το σημαντικό έργο που θα δημιουργήσει το Επιχειρηματικό Πάρκο στη θέση «Σπηλιές» του Δήμου Φυλής. Σύμφωνα με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ ο διαγωνισμός από τις 17 Ιουνίου που είχε οριστεί αρχικά να ξεκινήσει, μετατέθηκε για την 1η Ιουλίου “λόγω έντονου ενδιαφέροντος”. Ο διαγωνισμός διενεργείται από το ΤΑΙΠΕΔ για λογαριασμό του Δήμου Φυλής, που είναι ο τελικός δικαιούχος και κύριος του έργου.

Click me!

Ο προτιμητέος επενδυτής θα αναλάβει τη χρηματοδότηση, τον σχεδιασμό, την αδειοδότηση, την ανάπτυξη, την κατασκευή, τη λειτουργία, τη συντήρηση και τη μακροχρόνια εκμετάλλευση του Επιχειρηματικού Πάρκου του Δήμου Φυλής. Η συνολική έκταση που προορίζεται για παραχώρηση είναι περίπου 412.000 τ.μ. Η διάρκεια της Σύμβασης Παραχώρησης θα αντιστοιχεί σε τριάντα πέντε (35) έτη κατ’ ελάχιστο.

Η ακριβής διάρκεια της παραχώρησης, καθώς και της παράτασης που δύναται να δοθεί, θα καθοριστούν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ανταγωνιστικού διαλόγου και θα περιληφθούν στην Πρόσκληση Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών.



Η Μονάδα Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ ωρίμασε και ολοκλήρωσε όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες για την παραχώρηση του ακινήτου στο επενδυτικό σχήμα που θα επιλεγεί.

Η διαγωνιστική διαδικασία θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση αφορά την προεπιλογή υποψηφίων βάσει κριτηρίων τεχνικής και χρηματοοικονομικής ικανότητας και η δεύτερη φάση αφορά την ολοκλήρωση ανταγωνιστικού διαλόγου με τους προεπιλεγέντες υποψηφίους και την υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια