Μία ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της στο 1ο Δημοτικό Ζεφυρίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 


Το πρωί της Παρασκευής14 Ιουνίου ήταν γεμάτο με δημιουργικότητα, συγκίνηση και έντονα συναισθήματα καθώς όλοι οι γονείς που ήρθαν να παραλάβουν τους βαθμούς προόδου των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου , βρεθήκαν μπροστά σε μια υπέροχη έκθεση ζωγραφικής που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του σχολείου μας, στον χώρο της έκθεσης υπήρχε μια μικρή αλλά όμορφη έκθεση βιβλίου από την οποία προμηθευτήκαμε τα βιβλία που θα μας συντροφέψουν το καλοκαίρι.


Ακολουθεί η ανάρτηση στην σελίδα του Γονέων και Κηδεμόνων στο facebook:
Το απόγευμα ξεκίνησε με την κλήρωση της λαχειοφόρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συνεχίστηκε με μια πραγματικά φανταστική γιορτή που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά όλου του σχολείου με την καθοδήγηση της κ. Maria Vikentiou, που πραγματικά είναι ένας θησαυρός για το σχολείο.
Το θέμα της γιορτής ήταν η «ΕΙΡΗΝΗ» και πραγματικά ,ήταν ένα υπερθέαμα, συγκινητική και υπέροχη! Η παρουσίαση της γιορτής από την δασκάλα της θεατρικής αγωγής ήταν πραγματικά συγκλονιστική! Πολλά συγχαρητήρια!
Στην γιορτή μας παρευρέθηκαν οι Γιάννης Μαυροειδάκος Kostas Rizos Θανάσης Σχίζας Βασίλης Νικολαϊδης Μηνας Ζερβας Dionisis Katiforis και τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους!!
Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε η τελετή αποφοίτησης της Στ΄, όπου ήταν ένα υπέροχο δίωρο συγκίνησης και χαράς με αποκορύφωμα το τέλος της όπου οι γονείς ήταν εκεί για να τακτοποιηθούν όλα σε λίγα μόνο λεπτά και να χορέψουν ξέφρενα στους ρυθμούς του Dj Makis Zaxarias μας… Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε το καλύτερο στα υπέροχα παιδιά σας/μας!
Τέλος, εμείς ως σύλλογος διανύοντας τις τελευταίες μας μέρες ως team αυτής της διετίας ,δεδομένου ότι τον Οκτώβρη έχουμε ξανά εκλογές για ένα νέο Δ.Σ , θέλουμε να σας ευχηθούμε ένα υπέροχο και ξεκούραστο καλοκαίρι και επειδή δεν έχουμε τελειώσει ακόμα με τις δράσεις μας ( έχουμε κάτι ακόμα ), το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μας με αυτή την δομή του Δ.Σ, θα σας το γράψουμε τον Σεπτέμβρη..
Τα λέμε το Σεπτέμβρη λοιπόν …για λίγο ακόμα!
Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!!
Με αγάπη,
Αγγελική Κουμούση
Αναστασία Κουτέλα
Άννα Χατζησάββα
Βασίλης Καναβούλης





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια