Θερμή υποδοχή του επικεφαλής της ΝΔ στα Άνω Λιόσια , Ευάγγελο Λιάκο, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου (φωτό)






 Ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου ο Ευάγγελος Λιάκος επικεφαλής του  κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε τα Άνω Λιόσια. Ο Βουλευτής της Δυτικής Αττικής, που είναι πολύ αγαπητός στην περιοχή, έγινε αποδέκτης της θετικής αύρας που επικρατή στα Άνω Λιόσια. Ο κ. Λιάκος είχε την  ευκαιρία να συζητήσει με τους αιρετούς αλλά και με δημότες της περιοχής  για όσα τους απασχολούν.




Βέβαια υπήρχαν οι επισημάνσεις για την ακρίβεια που ταλαιπωρεί νοικοκυριά και επιχειρήσεις εκφράζοντας την άποψη πως η Ευρώπη μπορεί  να δώσει απάντηση σε αυτό το πρόβλημα,  θύμισε  στους κατοίκους την επιστολή του Πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Κομισιόν, για τις διαφοροποιήσεις τιμών σε ίδια προϊόντα από χώρα σε χώρα, που μπήκε αυτό το θέμα στην ατζέντα των ευρωεκλογών.
  Επίσης εποικοδομητικές ήταν και οι συνομιλίες με τους αξιωματούχους των αστυνομικών τμημάτων της περιοχής που του ανέφεραν για το τι έχει πραγματοποιηθεί από την πλευράς τους στο θέμα της αστυνόμευσης που ενισχύθηκαν από κλιμάκια από τη ΔΙ.ΑΣ και την Τροχαία. Ο κ. Λιάκος δεσμεύτηκε πως θα διαβιβάσει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα της επισημάνσεις που έκαναν οι αξιωματούχοι. Άλλωστε η σημερινή κυβέρνηση ήταν αυτή που έκανε πράξη, αφουγκραζόμενη τους αστυνομικούς, για την αλλαγή στον Ποινικό Κώδικα για την παραβατικότητα των ανηλίκων που ενώ αυτοί τους οδηγούσαν στη δικαιοσύνη μετά από λίγες ώρες αυτή τους άφηνε ελεύθερους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του Βουλευτή Ευάγγελου Λιάκου για τη διανομή προεκλογικού υλικού καθώς και το φυλλάδιο με όλους  τους υποψήφιους  της ΝΔ  που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο: 
  







































































































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια