Με τη δουλειά και τα λεφτά των άλλων

 


    O Δήμος Φυλής έκανε αίτημα προς την Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή (Κ.Σ.Ε.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για να εκπονήσει μελέτη, με μέριμνα και δαπάνη του ίδιου του δήμου,  κατασκευής ταμιευτήρα για την ανάσχεση της πλημμυρικής παροχής του ρέματος Κατερινέζας. Η ανάγκη του έργου αυτού είναι επιτακτικότερη σήμερα, λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2023.

  Click me!
 
 Στη συνεδρίαση της Κ.Σ.Ε., που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Λεωνίδας Μανωλάκος, πρότεινε  η συγκεκριμένη μελέτη να εκτελεστεί από την Περιφέρεια Αττικής με πόρους του Δήμου Φυλής. Αλήθεια ο κ . Μανωλάκος δεν γνωρίζει ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής με τους συνεργάτες της φημίζεται τόσο για την αρτιότητα  όσο και για τους χρόνους παράδοσης των μελετών που διενεργεί. 
  Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν ο κ. Μανωλάκος ήθελε να γίνει "μάγκας" με τα λεφτά και τη δουλεία των άλλων ή αν ήθελε να παραπέμψει τη συγκεκριμένη μελέτη και συνεπώς  το έργο στις ελληνικές καλένδες.  Το σίγουρο είναι ότι τα άλλα 5 μέλη της επιτροπής δεν "μάσησαν" και  γνωμοδότησαν υπέρ της αποδοχής της αίτησης του Δήμου Φυλής για την έγκριση εκπόνησης μελέτης με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ - ΜΕΛΕΤΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΑ ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΕΖΑ» από τον ίδιο τον Δήμο Φυλής. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια