#JobDay Αφετηρία- Δήμος Φυλής την Παρασκευή 5 Απριλίου

 



Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker» και πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων. Η δράση απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες και στοχεύει στην ενδυνάμωσή τους στον εργασιακό τομέα.

 Tο skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργανώνει την Παρασκευή 5 Απριλίου το #JobDay Αφετηρία σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Φυλής.

Click me!


Πιο συγκεκριμένα:

Το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής  θα διεξαχθεί στο Ωδείο του δήμου Φυλής (Δημαρχείου 7, Άνω Λιόσια 133 41), από τις 10:00 έως τις 13:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Tο #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ξάδερφος Skywalker» και πρόκειται για μια ημερίδα που περιλαμβάνει εργαστήρια ανάπτυξης ατομικών δεξιοτήτων. Η δράση απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν αυτές τις δεξιότητες και στοχεύει στην ενδυνάμωσή τους στον εργασιακό τομέα.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

10:00-10:45: Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα

11:00-11:45: Elevator pitch - Παρουσίαση του εαυτού μου σε 1 λεπτό, Κατερίνα Γκρίτζαλη, Εκπαιδευτικός BSc, MSc, Διευθύντρια Έργων Εκπαίδευσης, skywalker.gr - Εργασία στην Ελλάδα

12:00-12:45: Ο ρόλος του LinkedIn στην αγορά εργασίας, Δέσποινα Πίκουλη, Life & Business Coach, Mentor και Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Παρέχονται βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το #JobDay Αφετηρία – Δήμος Φυλής μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή  στο https://jobdays.gr/jobday-afetiria-dimos-fylis-24-forma-symmetoxis στην αντίστοιχη φόρμα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια