Θερμές ευχές και… αποκαλύψεις (;) στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου

 

  Με τις ευλογίες της Εκκλησίας, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ζεφυρίου, το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024. Με τη συμμετοχή πολλών μελών, φίλων κι αιρετών ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Θεοδωρόπουλος, καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε το “παρών” κι αφιέρωσε το δικό του κομμάτι “στον φίλο και συμμαθητή του”, Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού. 
  Ο Δήμαρχος από την πλευρά του ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του συλλόγου να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία, επισημαίνοντας πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι κοντά στο Ζεφύρι με έργα και πράξεις.
  Την Βασιλόπιτα ευλόγησε, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Παναγίας Γρηγορούσας π. Άγγελος Κανέλλος, συνεπικουρούμενος από τους ιερείς π. Θεοφάνη Θεοφάνους και Δημήτριο Βουτσά.
  Τις ευχές τους έδωσαν στον κόσμο και στον Σύλλογο ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος με διπλή ιδιότητα, εκπροσωπώντας και τον Βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελο Λιάκο, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου Βασίλης Αγιασσωτέλης, Άννα Δασκάλου και Κώστας Ρίζος, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Φυλής και π. Δημοτικός Σύμβουλος Τόλης Βαδεβούλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ζεφυρίου Γιάννης Κώτσιας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος και εκπρόσωπος του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κώτσηρα.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με πλούσιο κέρασμα από τα φιλόξενα μέλη του Συλλόγου.


Οι… αποκαλύψεις της εκδήλωσης


  Η είδηση που εμμέσως πληροφορούμαστε από το δελτίο του γραφείου Τύπου του Δήμου Φυλής, αφορά στις αποκαλύψεις αποφάσεων του Δημάρχου (παρά το γεγονός ότι οι αρμοδιότητες των δημοτικών συμβούλων δεν έχουν ανακοινωθεί στην επίσημη διαδικτυακή πλατφόρμα) για τα πρόσωπα των Αντιδημάρχων του Γιάννη Μαυροειδάκου, που θα εξακολουθήσει να βαστά γερά τα ηνία της πόλης του Ζεφυρίου και με τις αναβαθμισμένες αρμοδιότητες του συνεργάτη του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Ευάγγελου Λιάκου, αλλά και του Γιώργου Αβράμη, που διατηρεί τον τίτλο του – αν όχι και τις αρμοδιότητες που είχε. Γνωστοποιήθηκε όμως και η σχέση περαιτέρω συνεργασίας με τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Απόστολο Βαδεβούλη, ο οποίος ακούει πλέον στην προσφώνηση του “ειδικού συμβούλου του Δημάρχου”.


Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Ζεφυρίου:





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια