175.000€ επιστρέφουν οι Πάροχοι Ηλεκτρικής Ενέργειας στους κατοίκους των Άνω Λιοσίων

 


   Η εισήγηση της Επιτροπής Επιμερισμού του ειδικού τέλους Α.Π.Ε. μαζί με τα συνημμένα πρακτικά της Επιτροπής, σχετικά με τον προσδιορισμό και επιμερισμό των ποσών του ειδικού τέλους υπέρ των οικιακών καταναλωτών από κάθε σταθμό Α.Π.Ε., για τα έτη 2021 και 2022 έγινε αποδεκτή από την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, λίγο πριν το τέλους του 2023.  Σύμφωνα με τον πίνακα τα ποσά που παρακρατήθηκαν από τον ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.,  από τους σταθμούς Α.Π.Ε. που  λειτουργούν στην περιοχή μας, θα αποδοθούν στους οικιακούς καταναλωτές της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων. Τα έτη 2021 και 2022  ο Διαχειριστής ΑΠΕ (ΔΑΠΕΕΠ Α.Ε.) το ποσό που έχει παρακρατήσει ανέρχεται στο ποσό των 175.000€.
  Μέσα σε κάποιο από  επόμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό που θα στείλουν οι Πάροχοι Ηλεκτρικού Ρεύματος, στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, το ποσό αυτό θα επιστραφεί αναλογικά στους οικιακούς καταναλωτές, μειώνοντας την αξία του λογαριασμού του ρεύματος.
Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, όπως είχε γίνει και σε προηγούμενες επιστροφές, οι  δικαιούχοι μπορούν να εισέλθουν στη Διαδικτυακή εφαρμογή για την Επιστροφή ΑΠΕ 1% αναζήτησης του Αριθμού Παροχής πατώντας εδώ.

Σημείωση: Προκειμένου να ενημερωθείτε για μεμονωμένο Αριθμό Παροχής,  εισάγετε τα 8 ψηφία όπως σημειώνονται παρακάτω:

 για να δείτε, προς το παρόν, τους πίνακες επιστροφής χρημάτων από ΑΠΕ των προηγούμενων ετών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια