Το Ζεφύρι έλαμψε στο Πανελλήνιο Παιδικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης U12

   



    Το  Ζεφύρι έλαμψε, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, από την ακτινοβολία 180 ταλαντούχων νεαρών παλαιστών και παλαιστριών, από 23 παλαιστικούς συλλόγους, που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΓΕΛ, προκειμένου να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Παιδικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της σεζόν 2023 - 2024, που διοργανώθηκε για αθλητές ηλικίας 7 - 12 ετών.

Σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον, που χάρη στην προθυμία του Αντιδημάρχου Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκου να παρέχει κάθε διευκόλυνση που ζητήθηκε από τον Έφορο Αγώνων της ΕΛΟΠ Βασίλη Νικολαϊδη για την άνετη και ευχάριστη παραμονή των συμμετεχόντων, μία ακόμα διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη, στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.

Οι αποστολές 23 παλαιστικών συλλόγων, που έφθασαν από διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας στην περιοχή, έδωσαν αίγλη στην όμορφη αυτή γιορτή του αθλητισμού, ενώ πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι 160 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στα τρία στιλ του αθλήματος, προσθέτοντας διακρίσεις στο πρώιμο παλμαρέ τους.

Οι αγώνες, που ξεχώρισαν για τις θεαματικές αναμετρήσεις, τον δυναμισμό και το ταλέντο της νέας γενιάς παλαιστών, ξεκίνησαν με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και το φίλαθλο κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ, αγκάλιασε με θέρμη τις προσπάθειες των λιλιπούτειων μονομάχων.



Τις απονομές μεταλλίων, με τα οποία στέφθηκε η προσπάθεια των μικρών αστέρων των ταπί, έκαναν ο Έφορος Αγώνων της ΕΛΟΠ και Πρόεδρος του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φυλής Γιάννης Μαυροειδάκος, ο νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Κώστας Ρίζος και η αναπληρώτρια Τοπική Σύμβουλος Τάνια Κουτσούπη.

"Με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε μία ακόμα σημαντική αθλητική διοργάνωση στην πόλη μας, που προσέλκυσε εκατοντάδες επισκεπτών απ' όλη την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ολόπλευρα αθλητικά γεγονότα, που διαφημίζουν τον τόπο μας, ενισχύουν την εξωστρέφειά του και δίνουν στο Ζεφύρι μας την ευκαιρία να αναδείξει τον πραγματικό πλούτο της κοινωνίας μας, που είναι αυτά τα παιδιά!", τόνισε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαυροειδάκος, συγχαίροντας την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την εμπιστοσύνη της διοργάνωσης, αλλά και όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή διεξαγωγή της.

Εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα στο Πανελλήνιο Παιδικό Αναπτυξιακό Τουρνουά που φιλοξενήθηκε στο Ζεφύρι θα βρείτε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια