Με τις ευλογίες της Εκκλησίας η επίσημη έναρξη της σεζόν για Χάντμπολ & Ποδόσφαιρο στον Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου

 


Φωτογραφίες: Κώστας Ρίζος

Τον καθιερωμένο Αγιασμό των αθλητικών τμημάτων του Χάντμπολ και Ποδοσφαίρου πραγματοποίησε με μια λιτή τελετή, το μεσημέρι της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου. Τον Αγιασμό τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Παναγίας Γρηγορούσης π. Άγγελος Κανέλλος, συνοδεύοντας με τις ευχές του για μια καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά.

 Παρόντες στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου, όπως άλλωστε σε κάθε εκδήλωση του Συλλόγου, ήταν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φυλής Γιάννης Μαυροειδάκος και Θανάσης Σχίζας, καθώς και ο νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος Ζεφυρίου Κώστας Ρίζος, που απηύθυναν τις ευχές τους σε αθλητές, προπονητές και γονείς για μία καρποφόρα αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

 Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι υπεύθυνοι των αθλημάτων και μέλη της διοίκησης του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου κ.κ. Μπάμπης Αναγνωστόπουλος (Ποδόσφαιρο), Τάκης Πήλιουρας και Προκόπης Τσιακανίκας (Χάντμπολ), με τις εφόρους των τμημάτων Γιολάντα Τσακιρίδη και Βάλια Γουρζουλίδου, αντίστοιχα, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που αποδέχθηκαν το κάλεσμα, για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Σύλλογο για την αθλούμενη νεολαία της πόλης.

 Στις μεγάλες επιτυχίες, αλλά κυρίως στο ήθος και την άριστη αθλητική συμπεριφορά που επιδεικνύουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, οι αθλητές του Συλλόγου, εστίασε ευχόμενος για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντιδήμαρχος Δήμου Φυλής Γιάννης Μαυροειδάκος. Τονίζοντας μάλιστα ότι γίνονται πρεσβευτές θετικής προβολής του Ζεφυρίου, γεγονός που κάνει διπλά περήφανη την πόλη για τα παιδιά της, διαβεβαίωσε πως η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει, με κάθε πρόσφορο τρόπο, το εξαιρετικό έργο του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου.

 Το αδιάλειπτο ενδιαφέρον του Δημάρχου Χρήστου Παππού επανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Θανάσης Σχίζας, προβάλλοντας ενδεικτικά την άμεση ανταπόκριση που υπήρξε στο αίτημα του αθλητικού συλλόγου, να βελτιωθούν οι συνθήκες άθλησης των παιδιών και με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών αναβάθμισης του Γυμναστηρίου της πόλης, ευχήθηκε να αποτελέσει σημείο εκκίνησης για πολλές και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.



















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια