Καινούργια παλαίστρα για τους παλαιστές του Ζεφυρίου

 


Οι καμπάνες των Χριστουγέννων σήμαναν... έναν μήνα νωρίτερα για τους παλαιστές του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, που από το απόγευμα της Τετάρτης προπονούνται σε μία ολοκαίνουργια παλαίστρα!!!

 Το νέο απόκτημα της ομάδας αφορά χορηγία του εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Αντιδημάρχου του Δήμου Φυλής κ. Γιάννη Μαυροειδάκου να καλύψει το υψηλό κόστος αγοράς της, για να ανανεωθεί ο χώρος εκγύμνασης των παλαιστών της πόλης.

Όπερ και εγένετο! Μία σύγχρονη, Ολυμπιακών προδιαγραφών παλαίστρα, με υψηλής ποιότητας στρώματα και πανί "κομμένο και ραμμένο" στις διαστάσεις του Γυμναστηρίου, έφθασε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου από το εξωτερικό στο Αίθριο, για να αντικαταστήσει την παλιά, "ταλαιπωρημένη" παλαίστρα, που κουβαλάει στην ιστορία της τις αναμνήσεις από ένα ένδοξο παρελθόν.



 Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, οι αθλητές, ο προπονητής Διονύσης Κατηφόρης και ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Βασίλης Νικολαϊδης, υποδέχθηκαν στον ανανεωμένο χώρο τους τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο, οι πράξεις του οποίου ερμηνεύουν καθημερινά τους λόγους που οι Ζεφυριώτες τον διατηρούν σταθερά στην πρώτη θέση της καρδιάς και των ψήφων τους!

 "Ήταν μία προσωπική μου δέσμευση προς τον Πρόεδρο του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, να μεριμνήσω προκειμένου οι αθλητές που κάνουν περήφανο τον τόπο μας με τις επιτυχίες τους, να γυμνάζονται σε μία σύγχρονη παλαίστρα, που να ικανοποιεί τις ιδιόμορφες ανάγκες του αθλήματος της Πάλης. Φυσικά, χωρίς τη συγκατάθεση και ανάληψη του κόστους της από τον μεγάλο ευεργέτη της πόλης μας, τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο, δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίησή της. Τον ευχαριστώ θερμά, λοιπόν, που παραμένει πάντα πρόθυμος αρωγός για την τοπική κοινωνία, δείχνοντας μάλιστα ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά μας", επισήμανε ο Αντιδήμαρχος.

 Αποδεχόμενος τη σημαντική αυτή δωρεά προς τον Σύλλογο, ο Πρόεδρος κ. Νικολαϊδης τόνισε με τη σειρά του: "Το "ευχαριστώ" είναι λίγο για να εκφράσει τα συναισθήματα μας! Μετά την παραχώρηση του προπονητηρίου της Πάλης στο Αίθριο από τον Δήμαρχό μας τον Χρήστο Παππού, η γενναιόδωρη προσφορά μιας νέας, Ολυμπιακών προδιαγραφών παλαίστρας, από τον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, χάρη στις ενέργειες ενός διαχρονικού συνοδοιπόρου του Συλλόγου, του Αντιδημάρχου μας Γιάννη Μαυροειδάκου, αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση για αθλητισμό υψηλού επιπέδου. Για τον αθλητισμό που υπηρέτησε και υπηρετεί με αφοσίωση και ο προπονητής μας Διονύσης Κατηφόρης, για τον αθλητισμό που θέλουμε και αξίζει στα παιδιά του Ζεφυρίου!"

 "Οι προσπάθειες πολλών ετών επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τις συνθήκες της προετοιμασίας των αθλητών μας. Η αναγνώριση στο δύσκολο κοινωνικό έργο που έχουμε αναλάβει και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδας μας γεμίζει ευθύνη να εργαστούμε πάνω στη νέα μας παλαίστρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, ενώ μας δίνει και δύναμη να συνεχίσουμε να χαράσσουμε το μέλλον προσφέροντας καλούς αθλητές στην Πάλη και συγκροτημένους χαρακτήρες στην κοινωνία μας", δήλωσε ο προπονητής και νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ζεφυρίου Διονύσης Κατηφόρης, ευχαριστώντας και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο για τη στήριξή του σε αυτή την προσπάθεια.

Στις εργασίες αντικατάστασης της παλαίστρας, που έγιναν αυθημερόν, ένωσαν για μία ακόμα φορά δυνάμεις τα μέλη της δεμένης "οικογένειας" της Πάλης και το αποτέλεσμα που εικονίζεται ακολούθως τους δικαιώνει!













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια