Ευχές και χαμόγελα στους αγιασμούς των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου





Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιώργος Κούρκουλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε παιδιά, γονείς, παιδαγωγούς και προσωπικό κατά τη διάρκεια των αγιασμών στις δομές των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου. Ο εφημέριος Στέφανος Γεωργαλής ευλόγησε όλους τους παρευρισκόμενου το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2023 στους αναβαθμισμένους προαύλιους χώρους των σταθμών.   
  Ο Γιώργος Κούρκουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει με θερμά λόγια τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού επισημαίνοντας πως εργάζεται αθόρυβα και με αφοσίωση ώστε οι  Σταθμοί να παρέχουν στα παιδιά υψηλού επιπέδου φιλοξενία και υπηρεσίες. 
  Εξάλλου δίνοντας τις ευχές του για μια καλή σχολική χρονιά το έργο του Δημάρχου αλλά και του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών,  εγκωμίασε ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος,  ο οποίος τόνισε ότι η Σχολική Στέγη του Δήμου Φυλής στο σύνολό της, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.   Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ευχήθηκε σε παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς να έχουν μια ανέφελη χρονιά με υγεία και γνώσεις,  τονίζοντας ότι οι στιγμές που βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά και μοιραζόμαστε μαζί τους τη χαρά και το γέλιο τους, είναι οι καλύτερες! 




















































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια