Ευχαριστήρια επιστολή από την ΕΛ.ΑΣ. στον Δήμο Φυλής

 


    Τον Ιανουάριου του 2022 ο Δήμος Φυλής ανταποκρίθηκε στο αίτημα για τον αποχιονισμό των εγκαταστάσεών της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Οικονομάκη, να συνδράμει με τέσσερα οχήματα. 
   Την Παρασκευή 9 Ιουνίου εγκρίνει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής την αποκομιδή απορριμμάτων από την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στο Α΄ Στρατόπεδο Αμυγδαλέζας μια φορά την εβδομάδα με το κατάλληλο προσωπικό.
  Για την κίνησή του αυτή ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής έλαβε ευχαριστήρια επιστολή  από τον Διοικητή της Σχολής Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κλητοράκης. Το μόνιμο προσωπικό και οι σπουδαστές της Σχολής σας είναι ευγνώμονες, επισημαίνει ο Διοικητής στην επιστολή του. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ο Δήμος Φυλής υποστηρίζει την Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για την καταπολέμηση της παραβατικότητας. «Τιμάμε το Μνημόνιο Συνεργασίας που έχουμε συνυπογράψει και βοηθάμε την Αστυνομία, ώστε να αφοσιωθεί, απερίσπαστη στην αποστολή της. Η Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και οι σπουδαστές της βρίσκονται πάντα ανάμεσα στους αριστεύσαντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων», υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή :





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια