Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων : Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!



 Από τη Τρίτη το πρωί μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής βρίσκονται στα πύρινα μέτωπα και είναι στο πλευρό των κατοίκων και των εργαζομένων της περιοχής.

 

Την ίδια στιγμή που το μόνο επιχειρησιακό σχέδιο που είχε η κυβέρνηση ήταν το "τρεχάτε να σωθείτε", μέλη του σωματείου συμμετείχαν με αυταπάρνηση   στις ομάδες πυρασφάλειας που συγκροτήθηκαν από εργαζόμενους, κάτοικους, συνδικαλιστές και άλλους αγωνιστές προκειμένου να συνδράμουν ανά πάσα στιγμή, όπου χρειαστεί, στην προσπάθεια αντιμετώπισης της καταστροφικής πυρκαγιάς που καίει στην περιοχή.

 

Σε αρκετούς χώρους δουλειάς πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις για την εκκένωση αυτών καθώς και την ασφαλή μεταφορά των εργαζομένων παρά την άρνηση της εργοδοσίας την ώρα που η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική και οι γύρω δρόμοι για λόγους ασφαλείας κλειστοί.

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται πως απέναντι στην ακραία ¨γύμνια¨ κράτους, κυβέρνησης, Δήμων και Περιφερειών… Μόνο ο λαός σώζει τον λαό!

Καλούμε κάθε συνάδελφο να έρθει σε επαφή με το Σωματείο. Να καταγγείλει θαρρετά κάθε προσπάθεια της εργοδοσίας να θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια μας για να μην διακυβευτεί η κερδοφορία της».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια