Αυλαία στην αγωνιστική σεζόν με δείπνο στη Χασιά για τους Παλαίμαχους του Ακράτητου



 Σε όμορφες, “οικογενειακές” στιγμές διασκέδασης έπιασε ο φωτογραφικός φακός τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ακράτητου, το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουλίου, στο εστιατόριο “Αρχοντικόν” της Χασιάς. Στο… εντός έδρας φιλικό τραπέζι, παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν, παραδοσιακά, τη λήξη μιας ακόμα “χορτασμένης” από ματς και τέρματα αγωνιστικής σεζόν.

Φιλόξενος οικοδεσπότης και συντονιστής της βραδιάς ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων του Ακράτητου και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας Γιάννης Θειακούλης, που φρόντισε για το… τερπνόν μετά του ωφελίμου, μετά τον θετικό απολογισμό της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε!

Αν και με αρκετές “απουσίες” από το τραπέζι, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, η μεγάλη παρέα διασκέδασε για ώρες με συζητήσεις, σχεδιασμούς, αλλά και πολλά πειράγματα, αναπολώντας ιστορίες από το παρελθόν τους στο χορτάρι.

Αυλαία στην αγωνιστική σεζόν με δείπνο στη Χασιά για τους Παλαίμαχους του Ακράτητου

Μεταξύ τυρού και αχλαδίου, ωστόσο, αναπόφευκτα σχηματίστηκαν και τα… “πηγαδάκια” που σχολίαζαν την πολιτική επικαιρότητα, ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, αφού ανάμεσα στους παλαίμαχους συνδαιτυμόνες ποδοσφαιριστές βρίσκονταν και δύο αυτοδιοικητικοί, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης και ο Αντιδήμαρχος Εσόδων του

Περισσότερα ..........Ε Δ Ω 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια